#képesvagyok 2023 szavazz most a kedvencedre!
Szavazok

Szerelmi kérdések

Kép
Életmód

“Nem tudok főzni!” – Avagy 25 mondat, ami bizonyítja, hogy nem állsz készen a házasságra

Vannak nők, akik nem akarnak férjhez menni, míg másokat valamilyen rejtélyes oknál fogva nem akar elvenni életük szerelme. Így vagy úgy, az anti-feleségek léteznek, de az is lehet, hogy pár év múlva pont belőlük lesz a tökéletese menyasszony jelölt! Magadra ismersz?

Kép
Életmód

"Nem tudok főzni!" - Avagy 25 mondat, ami bizonyítja, hogy nem állsz készen a házasságra

Vannak nők, akik nem akarnak férjhez menni, míg másokat valamilen rejtélyes oknál fogva nem akar elvenni életük szerelme. Így vagy úgy, az anti-feleségek léteznek, de az is lehet, hogy pár év múlva pont belőlük lesz a tökéletese menyasszony jelölt! Magadra ismersz?

Kép
Életmód

5+1 dolog, amit a férfiak akkor csinálnak, amikor nem látjuk őket

És ez jobb is így! Mindig is érdekelt minket, hogy mit csinál egy magára hagyott pasi otthon, de szerencsére nem kell sok fantázia ahhoz, hogy elképzeljük őket a következő szituációkban.

Kép
Életmód

Gondoltad volna? Ez az ideális kor a házasságra

Sosem késő, vagy mégis? Egy friss tanulmány matematikai szintre emelte a házasságok és válások elméletét. Vajon melyik életkor a legalkalmasabb arra, hogy össze kössük az életünket a daliás herceggel, ha azt szeretnénk, hogy garantáltan Happy End legyen a vége.

Kép
Stílus

Válási ruha: Mert nem mindegy, mit viselsz életed második legfontosabb napján

Egyetlen házasság sem azzal a gondolattal kezdődik, hogy egyszer az egésznek válás lesz a vége. Esküvői magazinok, rendezvényszervezők, egy egész iparág épül a nagy napra, de ha a sztori vége nem happy end, magunkra maradunk a nagy kérdésekkel.