7 kihagyhatatlan recept májusra, ha nincs időd órákig a konyhában állni
Olyan recepteket találtunk májusra, hogy vétek lenne nem kipróbálni őket.
A pulykahús egy igazán nemzetközi étel! Nem csak az európai és az amerikai konyha kedvelt alapanyaga, de az ázsiai gasztronómiáé is. Ha a vacsoravendégeink kedvelik a fűszeres, pikáns, egzotikus ízeket, bátran kísérletezhetünk velük! Dosso Gabi, a Gallicoop háziasszonya ínycsiklandó indiai, japán és kínai ételeket mutat be.
A minap belefutottam egy cikkbe, ami a horoszkópunk szerint mondja meg milyen tojást együnk ebben a hónapban. Nagy tojásrajongóként – és Nyilasként – persze lekattintottam a cikket és láss csodát a kedvenc ételem a betűi voltak bevésve a monitorom képernyőjébe.
Nincs is jobb a rekkenő hőségben, mint lazítani és közben elszürcsölgetni egy hűsítő italt. És ha már hűsítésről és frissítésről beszélünk, akkor az szomjoltók képzeletbeli dobogóján egyértelműen a limonádé a tuti befutó. Persze nem akármilyen limonádé!
A fokhagymás vajat nagyon könnyű összedobni, és ha előre betárazol belőle egy-két adaggal, akkor pillanatok alatt feldobhatod vele a legegyszerűbb fogásokat is. Úgyis mondhatnám: kis energiabefektetés neked, de óriási löket az ételeidnek!