Keressük 2023 legstílusosabb és legtudatosabb kutya-gazdi párosait!
Jelentkezz

Portré

Kép
Sztárok

Ez II. Erzsébet királynő utolsó portréja - Mindenkinek könnyeket csal a szemébe

Vasárnap a Buckingham-palota nyilvánosságra hozta II. Erzsébet királynő új – és egyben utolsó – portréját.

Kép
Sztárok

Soha nem látott kép került elő Diana hercegnéről

Természetesen ezen a képen is csodálatosan néz ki a szívek királynője!

Kép
Sztárok

Katalin hercegné szülinapi fotói mindenkit ámulatba ejtettek

Ritka, hogy ilyen fotókon lássuk a hercegnét!

Kép
Stílus

A fekete-fehér fotográfia atyjának izgalmas gyűjteménye

Elhunyt a fényképezés történetének 100 legbefolyásosabb embere közé választott John Loengard, aki Judy Garlandtól Walt Disney-ig mindenkit lencsevégre kaphatott.

Kép
Stílus

„Az embereket fotózom, nem a ruhákat” – Paul Jasmin

A merész művészi újításairól könnyen felismerhető hollywoodi sztárfotós legvadabb, dokumentarista portréi között válogattunk.

Kép
Életmód

Elképesztő portrésorozat: A fotós, akinek szót fogadnak az állatok

Elképesztően izgalmas és őszinte fotók, kicsit sem hétköznapi alanyokkal. Tim Flach képei egytől egyig varázslatosak, de mögöttük lévő rengeteg munka, és elszántság még inkább ámulatba ejtő. Jöjjön egy lenyűgöző portrésorozat, és ami mögötte van!

Kép
Stílus

A múlt század legmerészebb divattervezőjének ritkán látott fotói

A közel ötven évvel ezelőtt elhunyt Kisasszony merészségének köszönhetően valódi klasszikusokat teremtett, amelyeket mind jól ismerünk. De ki volt ő valójában?

Kép
Sztárok

Zseniális képek, avagy így ismernénk napjaink hírességeit, ha megálltunk volna az időben - Mi is, ők is és a technika is!

Képzeld magad azokba az időkbe, mikor még nem létezett fényképezőgép!

Kép
Életmód

Így látják a kutyák a világot: Megható portrék az ember legjobb barátjáról

Megszámlálhatatlanul sok kisállatos portré készült már, de nekünk most Anna Geier sorozata lett a kedvencünk. A fotós fontosabb tartalmat szeretett volna közvetíteni annál, minthogy a kutyák milyen cukik. Persze azok, de ők is ugyan úgy rácsodálkoznak a világra, ahogy mi tesszük. Nézd csak!

Kép
Stílus

A Sziget Fesztivál arcai #2

Farkas Péter rendszeresen készít videókat az InStyle felkérésére, legutóbb Polgár Odett fotózásának kulisszatitkait láthattátok a közreműködésével. Most a Sziget Fesztivál látogatóit fürkészte: érdekes, őrült, szép és/vagy különleges arcokra vadászott. Kattintsatok a végeredményért! [flare gallery="Sziget Arcok" size="400" ids="4148,4147,4146,4145,4144"]

Kép
Stílus

A Sziget Fesztivál arcai #1

Farkas Péter rendszeresen készít videókat az InStyle felkérésére, legutóbb Polgár Odett fotózásának kulisszatitkait láthattátok a közreműködésével. Most a Sziget Fesztivál látógatóit fürkészte: érdekes, őrült, szép és/vagy különleges arcokra vadászott. Kattintsatok a végeredményért!