Magyar zenekar

Kép
Sztárok

Exkluzív videó! Így zenél a Fonogram-díjas együttes Budapest házai felett

Egy magyar zenekar, amire érdemes figyelni!

Kép
Életmód

Az 5 legjobb magyar klip 2016-ból

Annyi jó magyar klip született 2016-ban, hogy nem győztünk válogatni közülük toplistánkba. Vajon a te kedvenced köztük van? Figyelem, szubjektív válogatás következik!

Kép
Sztárok

Így készülnek a sztárok a fesztiválra: Fran Palermo

Hogyan fesztiválozik egy igazi rock n' roll arc?

Kép
Stílus

Style Award stíluspercek #26 – Margaret Island

Második alkalommal rendezzük meg az InStyle Style Award díjátadó gálát, ahol hét kategóriában díjazzuk a stílust, a minőséget és a teljesítményt. Fiatal tehetség kategóriában a jelöltek között vannak a Margaret Island zenekar tagjai - Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint - is, akiket most elcsíptünk egy rövid interjúra. Olvassátok, és ne felejtsetek el szavazni a kedvenceitekre!

Kép
InStyle TV

Exkluzív: Így készült az Ivan & The Parazol új videoklipje

Itthon eddig nem alkalmazott filmes technikával készült az Ivan & The Parazol legújabb - Michel Gondry és a hatvanas évek kísérleti filmjeinek világát egyszerre idéző - egysnittes videója. Büszkén jelentjük, hogy az InStyle.hu-n debütál a klip készítéséről összevágott werkvideó.

Kép
InStyle TV

A 10 legjobb magyar klip 2015-ből

Annyi jó magyar klip született 2015-ben, hogy nem győztünk válogatni közülük toplistánkba. Vajon a te kedvenced köztük van? Figyelem, szubjektív válogatás következik! ;)

Kép
InStyle TV

5 magyar klip, amiről nem gondoltad volna, hogy hazánkban készült

Vajon az alábbi klipeket nézve észrevetted már azt, hogy mind Magyarország gyönyörű tájain készült? Bizony-bizony, nézd csak!