Királyi baba

Kép
Sztárok

Cuki várandós pocakot villantott Katalin hercegné

Katalin hercegné harmadik várandóssága hozza lázba a világot, és végre a cuki pocakját is alaposan szemügyre vehetjük!

Kép
Sztárok

Már nem György herceg a legcukibb királyi csemete - FOTÓK

György herceg cukisága vitathatatlan, de nem ő az egyetlen királyi csemete, aki láttán helyben elolvadunk. A dán királyi család legelevenebb csemetéje következik!

Kép
Sztárok

Érkezik a harmadik királyi baba?

Vilmos herceg a napokban nyilatkozott arról, milyen boldog most, hogy a család nemrégiben kibővült a kis Saroltával, valamint érdekes információkat közölt egy lehetséges harmadik baba érkezéséről is.

Kép
Sztárok

Katalin hercegné 6 héttel a szülés után már csúcsformában - FOTÓK

Na jó, ez durva. Nem elég, hogy a szülés után pár órával már ragyogó arccal mosolyogva integetett az újságíróknak a kórház előtt, most még ez is: Katalin második gyermeke születése után 6 héttel már csúcsformában van. Vajon mi a titka?

Kép
Sztárok

György herceg a kishúgát öleli - FOTÓK

Itt az első közös fotó György hercegről és kishúgáról, Charlotte Elizabeth Diana hercegnőről (nekünk csak Sarolta), amelyet ráadásul a Kensington palota Twitter oldala szerint Katalin hercegné készített két gyermekéről.

Kép
Életmód

Magyar ajándékot is kapott a kis Charlotte hercegnő

A várva várt eseményre, a Royal Bébi születésére a Herendi Porcelánmanufaktúra egy igazán kedves gesztussal, a Viktória minta egy újabb különlegességével rukkolt elő.

Kép
Sztárok

Megvan a kis hercegnő neve!

Vilmos és Katalin ma jelentette be, hogy az újszülött kis hercegnő a Charlotte Elizabeth Diana nevet kapta. Lássuk, mit is jelent mindez!

Kép
Sztárok

Az első fotók Katalin és Vilmos kislányáról

Villámgyorsan zajlottak a tegnapi #royalbaby események Angliában: hajnalban jött a hír, hogy Katalin már a kórházban van, délben pedig már azt is tudtuk, hogy a kicsi 8:34-kor látta meg a napvilágot makkegészségesen, nem kis súllyal.

Kép
Sztárok

Éljen, megszületett Katalin és Vilmos második gyermeke!

Megszületett Katalin és Vilmos második gyermeke! És kislány!

Kép
Sztárok

Te is megszerezheted Catherine hercegné 35 fontos ruháját

Catherine hercegné legújabb nyilvános fellépésén ismét egy egyszerű, pöttyös ASOS ruhát viselt, amelyet 35 fontért (kb. 15 ezer forint) bárki megvásárolhat.

Kép
Sztárok

Itt szerezheted be Catherine stílusos kismamakabátját

Ha Catherine hercegné felvesz valamit, akkor az a ruha másnap már nincs készleten. Valószínűleg ez a helyzet azzal a világoskék kabáttal is, amelyet a napokban viselt egyik hivatalos látogatása alkalmával.

Kép
Sztárok

Catherine divatba hozza a melegítőt

Olyan történt, ami még sosem, legalábbis nyilvánosan biztosan nem: Catherine hercegné melegítőben jelent meg egy nyilvános rendezvényen. Vajon divatba is hozza a meglepő szokást?

Kép
Sztárok

Catherine ismét újrahasznosított egy ruhát

Vilmos és Catherine a New York-i Metropolitan Múzeumban jártak a 60. St. Andrew gálavacsorán, és a hercegné szokás szerint lenyűgöző volt.

Kép
Sztárok

Hol a pocak? Catherine hercegné pirosban

Amióta Catherine hercegné bejelentette, hogy második babájával várandós, minden nyilvános megjelenésen a pocakját vizslatja a fél világ. Pedig mág csak az elején tart, nem csoda, hogy csak nyomokban lehet felfedezni rajta a várandósságot.

Kép
Szépség

Catherine hercegné szépségtitkai

Catherine hercegné szépsége mit sem változott, mióta hozzáment Vilmos herceghez. Stílusa mindig kifogástalan, nők tömegei kíváncsiak tökéletes megjelenésének titkára.

Kép
Sztárok

Catherine várandósan is tudja, mi a sikk

Catherine egy hete megállás nélkül rendezvényekre jár és lépten nyomon bebizonyítja, hogy várandósan is lehet sikkes egy nő.

Kép
Sztárok

Már gömbölyödik Catherine hercegné pocakja

Catherine hercegné tegnap árulta el, mikorra várható az újabb csemete, ma pedig már nyilvánosan is megmutatta gömbölyödő pocakját.

Kép
Sztárok

Catherine elárulta, mikor érkezik a második baba

Már több mint egy hónapja tudjuk, hogy érkezik az újabb baba az angol királyi családban. Catherine hercegné most azt is elárulta, pontosan mikorra várják a gyermeket.

Kép
Sztárok

Már hivatalos! Második gyermekével várandós Catherine hercegné!

Jön a második királyi baba! George herceg után második gyermekét várja Catherine hercegné és William herceg!