Jótékony sztárok

Kép
Sztárok

5+1 sztár, aki tényleg szívén viseli a rászoruló gyermekek sorsát

Ezeknek a sztároknak a magatartása valóban példamutató!

Kép
Sztárok

8 dolog, ami bizonyítja, hogy Diana hercegné sokkal több volt, mint egy stílusikon

Diana hercegnéhez még csak hasonló sincs a királyi családban!

Kép
Sztárok

Példaértékű: Zuckerberg a legjobb fej milliárdos

Megszületett Mark Zuckerberg és Priscilla Chan első gyermeke, Maxima. Az örömhírt tovább tetézte az a nyílt levél, amit kislányának címzett a Facebook alapítója. Mark bejelentette, hogy megválik elképesztő vagyonának tetemes részétől, vagy inkább mondjuk úgy, szinte az egésztől. És miért teszi ezt? Egy szebb világ reményében!

Kép
Életmód

Száraz Dénes: "Eljutottam oda, hogy másokért is éljek"

Száraz Dénes 2015-ben a Mosoly Váltó arca és tagja volt: nem csak segítette az Ultrabalatonon való részvételük népszerűsítését, hanem együtt is futott velük a május végi versenyen. Most elmeséli, miért fontos számára mások segítése.

Kép
Promóciók

Száraz Dénes a beteg gyerekekért fut - interjú

Száraz Dénes színész 2015-ben a Mosoly Váltó arca és tagja lesz: nem csak segíti az Ultrabalatonon való részvételük népszerűsítését, hanem együtt is fut majd velük a május végi versenyen.

Kép
Sztárok

Jótékonysági történetfelolvasó maraton a Centrál Színházban

Ebben az évben megint történet felolvasó maratonra készül a Centrál Színház. Ezúttal a gyerekek elleni erőszak lesz a téma. Ott a helyünk!

Kép
InStyle TV

Hazai sztárok, jó ügyek a márciusi InStyle-ban - VIDEÓ

Hét hazai híresség: nem csak az a közös bennük, hogy hiteles és stílusos emberek - önzetlenségből és nagylelkűségből is példát mutatnak. A márciusi InStyle-ban ők mesélnek azokról a jó ügyekről, amelyeket boldogan támogatnak.

Kép
Sztárok

Megható videó: Nicole Kidman és Keith Urban gyermekkórházban énekel

Ritkán pillanthatunk úgy be két világsztár reflektorfényen kívüli életébe, ahogy a most következő videóban. Nicole Kidman és férje, Keith Urban egy melbourne-i gyermekkórházba látogatott el, ahol rögtönzött koncertet is adtak.