It girl

Kép
Stílus

A vörös szőnyeg rút kiskacsájából lett divatdiktátor - Kristen Stewart stílusnapló

Győződj meg róla a saját szemeddel, íme Kristen Stewart legemlékezetesebb vörös szőnyeges pillanatai!

Kép
Stílus

Egy 2018-as trend, amit a stílusikonok már viselnek

Ők már teljesen rápörögtek!

Kép
Sztárok

Elhunyt a rocktörténelem legendás múzsája

Divatikon volt már akkor, amikor még nem is nagyon léteztek divatikonok. Hát még it-girlök.

Kép
Stílus

Gigi Hadid vs. Olivia Palermo: A két sztár ugyanazt a ruhát viselte, de melyiknek állt jobban?

Ilyen, amikor két it girl összecsap!

Kép
Stílus

Street style-orgazmus! Íme a legmenőbb kiegészítők, amik most uralják az utcát

Csak ámulunk, milyen kiegészítőket tűntek fel a divatheteken!

Kép
Stílus

Megfizethető stílus! Másold le Olivia Palermo 3 filléres szettjét

Íme a bizonyíték, hogy a stílus nem pénz kérdése.

Kép
Stílus

Ilyen volt a divathét a magyar IT girl szemével - VIDEÓ

A divathetek pörgését most kicsit te is átélheted.

Kép
Stílus

Csajok az első sorban! A New York-i divathét legstílusosabb sztárjai

Stílusban nem volt hiány New York-i divathéten.

Kép
Stílus

Tervezőnek állt a street style királynő: Nézd meg az első képeket Olivia Palermo új kollekciójáról

Kedvenc stílusikonunk belekóstolt a tervezésbe, és azt kell mondjuk, van hozzá érzéke.

Kép
Stílus

Te is lájkolod? Ez az Instagram 15 legnépszerűbb szettje

Megnéztük, hogy miért kapkodnak most az Instagramon.

Kép
Stílus

Olivia Palermo új szintre emelte a nyár egyik legnépszerűbb ruhadarabját

Örök divat az overál, de minden szezonban megújulva tér vissza, idén például kertésznadrág formájában.

Kép
Stílus

15+1 kérdés a kedvenc bloggeredhez #9 – Nagy Vivien

Az InStyle és a Maybelline jóvoltából most egyik kedvenc hazai bloggered lehetőséget kap, hogy részt vegyen a New York Fashion Weeken és vendégszerkesztőként is kipróbálhatja magát a világ vezető stílusmagazinjánál. A jelöltek között van Nagy Vivien, a Fifty Pairs of Shoes blog szerzője is, akit most elcsíptünk egy interjúra. Olvassátok, és ne felejtsetek el szavazni!

Kép
Stílus

15+1 kérdés a kedvenc bloggeredhez #8 – Császári Zita

Az InStyle és a Maybelline jóvoltából most egyik kedvenc hazai bloggered lehetőséget kap, hogy részt vegyen a New York Fashion Weeken és vendégszerkesztőként is kipróbálhatja magát a világ vezető stílusmagazinjánál. A jelöltek között van Császári Zita, a Personalshopper Zipy blog szerzője is, akit most elcsíptünk egy rövid interjúra. Olvassátok, és ne felejtsetek el szavazni a kedvenceitekre!

Kép
Stílus

15+1 kérdés a kedvenc bloggeredhez #7 – Miták Bernadett

Az InStyle és a Maybelline jóvoltából most egyik kedvenc hazai bloggered lehetőséget kap, hogy részt vegyen a New York Fashion Weeken és vendégszerkesztőként is kipróbálhatja magát a világ vezető stílusmagazinjánál. A jelöltek között van Miták Bernadett, a Fashion like me blog szerzője is, akit most elcsíptünk egy interjúra. Olvassátok, és ne felejtsetek el szavazni!

Kép
Stílus

15+1 kérdés a kedvenc bloggeredhez #6 – Szűcs Tarcsa Anita

Az InStyle és a Maybelline jóvoltából most egyik kedvenc hazai bloggered lehetőséget kap, hogy részt vegyen a New York Fashion Weeken és vendégszerkesztőként is kipróbálhatja magát a világ vezető stílusmagazinjánál. A jelöltek között van debreceni stílusnagykövetünk, Szűcs Tarcsa Anita, a Fashion & City bloggere is, akit most elcsíptünk egy rövid interjúra. Olvassátok, és ne felejtsetek el szavazni a kedvenceitekre!

Kép
Stílus

15+1 kérdés a kedvenc bloggeredhez #5 - Kun-Czellár Krisztina

Az InStyle és a Maybelline jóvoltából most egyik kedvenc hazai bloggered lehetőséget kap, hogy részt vegyen a New York Fashion Weeken és vendégszerkesztőként is kipróbálhatja magát a világ vezető stílusmagazinjánál. A jelöltek között van Kun-Czellár Krisztina, a TIME TO BE UNIQUE blog szerzője is, akit most elcsíptünk egy interjúra. Olvassátok, és ne felejtsetek el szavazni!

Kép
Stílus

15+1 kérdés a kedvenc bloggeredhez #4 - Molnár Veronika

Az InStyle és a Maybelline jóvoltából most egyik kedvenc hazai bloggered lehetőséget kap, hogy részt vegyen a New York Fashion Weeken és vendégszerkesztőként is kipróbálhatja magát a világ vezető stílusmagazinjánál. A jelöltek között van Molnár Veronika, a What Vero Wears bloggere is, akit most elcsíptünk egy rövid interjúra. Olvassátok, és ne felejtsetek el szavazni a kedvenceitekre!

Kép
Stílus

15+1 kérdés a kedvenc bloggeredhez #3 – Polgár Eszter

Az InStyle és a Maybelline jóvoltából most egyik kedvenc hazai bloggered lehetőséget kap, hogy részt vegyen a New York Fashion Weeken és vendégszerkesztőként is kipróbálhatja magát a világ vezető stílusmagazinjánál. A jelöltek között van győri stílusnagykövetünk, Polgár Eszter is, akit most elcsíptünk egy rövid interjúra. Olvassátok, és ne felejtsetek el szavazni a kedvenceitekre!

Kép
Stílus

15+1 kérdés a kedvenc bloggeredhez #2 – Viszkok Fruzsi

Az InStyle és a Maybelline jóvoltából most egyik kedvenc hazai bloggered lehetőséget kap, hogy részt vegyen a New York Fashion Weeken és vendégszerkesztőként is kipróbálhatja magát a világ vezető stílusmagazinjánál. A jelöltek között van Viszkok Fruzsi, a Viszkok Fruzsi Youtube vlog szerzője is, akit most elcsíptünk egy rövid interjúra. Olvassátok, és ne felejtsetek el szavazni a kedvenceitekre!

Kép
Stílus

15+1 kérdés a kedvenc bloggeredhez #1 – Istvánffy Emma

Az InStyle és a Maybelline jóvoltából most egyik kedvenc hazai bloggered lehetőséget kap, hogy részt vegyen a New York Fashion Weeken és vendégszerkesztőként is kipróbálhatja magát a világ vezető stílusmagazinjánál. A jelöltek között van Istvánffy Emma, az iEmma Fashion blog szerzője is, akit most elcsíptünk egy rövid interjúra. Olvassátok, és ne felejtsetek el szavazni a kedvenceitekre!

Kép
Stílus

Játssz és nyerj: Legyél Te az új Maybelline IT Girl!

Az InStyle és a Maybelline New York bemutatja: Legyél Te az új Maybelline IT Girl, nyerj egy utat a New York-i divathétre és blogolj fél éven keresztül az InStyle-magazinban és az InStyle.hu weboldalon! Jelentkezz még ma az [email protected] email címen!

Kép
Egyéb

A Maybelline és a Marquard Media Magyarország Kft. közös nyereményjátéka: „Legyél te az új Maybelline IT girl” hivatalos játékszabálya

Kép
Életmód

Álomlakások: Ilyen egy stílusikon hálószobája - FOTÓK

Egy it-girl megjelenés mindig kifogástalan, ám azt kell mondjuk, a következő stílusikonoknak a lakása is nagyon rendben van. Pillants be te is a lányok hálószobájába, és less el tőlük néhány home dekor ötletet. Mi a gardróbjukra is nagyon kíváncsiak lennénk, de az egy másik történet!

Kép
Sztárok

Jane Birkin többé már nem adja nevét a Hermés legkeresettebb táskájához

A Hermés legsikeresebb táskája, mint státuszszimbólum a luxus és a minőség legmagasabb fokát képviseli, minden híresség büszkén viseli, azonban az egykori modell és a táska névadó múzsája, Jane Birkin nemrég arra kérte a márkát, távolítsák el nevét a luxus kiegészítőkről.