Hírességek hasonmásai

Kép
Sztárok

Ez meg hogy lehet? Íme a srác, aki jobban hasonlít Harry Potterre, mint Daniel Radcliffe

Nehéz eldönteni, hogy akkor most ki kinek a hasonmása.

Kép
Sztárok

Vajon klónozták őket? Emberek, akik megdöbbentően hasonlítanak a legnagyobb sztárokra

Állítólag a világon minden embernek él valahol egy hasonmása - erre pedig kiváló bizonyítékul szolgálnak a következő fotók.

Kép
Sztárok

Az internet új sztárja! Ez a lány egyszerre Kendall Jenner és Selena Gomez hasonmása is

Elég kicsi az esélye annak, hogy valaki egy olyan híresség vonásaival rendelkezik, mint Selena Gomez. És még Kendall Jenner is? Dupla szerencse!

Kép
Sztárok

Megtaláltuk Daenerys Targaryen tökéletes hasonmását – FOTÓK

Még egy Targaryen! Hihetsz a szemednek, a gyönyörű modell tényleg a Trónok harca leggyönyörűbb szereplőjének hasonmása, és még énekelni is tud.

Kép
Sztárok

Megtaláltuk Daenerys Targaryen tökéletes hasonmását - FOTÓK

Még egy Targaryen! Hihetsz a szemednek, a gyönyörű modell tényleg a Tónok harca leggyönyörűbb szereplőjének hasonmása, és még énekelni is tud.

Kép
Sztárok

Palvin Barbi hasonmása a cannes-i vörös szőnyegen tündökölt - FOTÓK

Emlékeztek még arra a cikkünkre, amelyben csaknem egy évvel ezelőtt írtunk egy lányról, aki a megszólalásig hasonlít Palvin Barbira? Nos, Palvin Barbi hasonmása, a szóban forgó Thylane Blondeau néhány perccel ezelőtt vonult végig a cannes-i vörös szőnyegen. Nézzétek csak!

Kép
Sztárok

Ki az igazi Adele? Az énekesnő átverte a közönségét - VIDEÓ

Az énekesnő benevezett egy Adele hasonmásversenyre. A meghallgatást a BBC szervezte, és a nyeremény egy tribute show-n való fellépés lett volna. Jenny, a félénk dadus mindenkit lemosott a pályáról, de ki is az a Jenny?

Kép
Sztárok

Megtaláltuk Palvin Barbi hasonmását - FOTÓK

Palvin Barbi szépsége egyedülálló. Igazi hungarikum, ez nem kérdés. Néhány képen azonban kíséretiesen emlékeztet hol az orosz szupermodellre, hol Natalia Vodianovára, hol a világszép Brooke Shields-re. Mi most egy harmadik gyönyörű hasonmására bukkantunk - a kettejük közti hasonlóság néhány képen egészen döbbenetes. Nézzétek csak!