Házasságkötés

Kép
Életmód

10+1 dal, amire tényleg szívesen táncolnánk egy esküvőn

Ezeket a gyönyörű dalokat te is imádni fogod!

Kép
Életmód

“Nem tudok főzni!” – Avagy 25 mondat, ami bizonyítja, hogy nem állsz készen a házasságra

Vannak nők, akik nem akarnak férjhez menni, míg másokat valamilyen rejtélyes oknál fogva nem akar elvenni életük szerelme. Így vagy úgy, az anti-feleségek léteznek, de az is lehet, hogy pár év múlva pont belőlük lesz a tökéletese menyasszony jelölt! Magadra ismersz?

Kép
Életmód

"Nem tudok főzni!" - Avagy 25 mondat, ami bizonyítja, hogy nem állsz készen a házasságra

Vannak nők, akik nem akarnak férjhez menni, míg másokat valamilen rejtélyes oknál fogva nem akar elvenni életük szerelme. Így vagy úgy, az anti-feleségek léteznek, de az is lehet, hogy pár év múlva pont belőlük lesz a tökéletese menyasszony jelölt! Magadra ismersz?

Kép
Stílus

Válási ruha: Mert nem mindegy, mit viselsz életed második legfontosabb napján

Egyetlen házasság sem azzal a gondolattal kezdődik, hogy egyszer az egésznek válás lesz a vége. Esküvői magazinok, rendezvényszervezők, egy egész iparág épül a nagy napra, de ha a sztori vége nem happy end, magunkra maradunk a nagy kérdésekkel.

Kép
Életmód

Az 5+1 legmeghatóbb esküvői fotó, ami valaha készült

Néhány fotós nemrég megosztotta a Woman's Day magazinnal azokat az esküvői fotókat, amelyeket pályafutásuk csúcspontjaként élnek meg. Minden fotó a hozzá kapcsolódó sztorival együtt kel életre. Lássuk, melyek ezek (és zsepiket elő)!