Gombold újra

Kép
Stílus

Büszkeség: Először Magyarországon a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe

Fantasztikus hír: idén ősszel a Design Terminál és a Mercedes-Benz Hungária Kft. összefogásából megszületik a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe. Közel 50 tervező mutatja be a legújabb kollekcióját október 10. és 11. között a Várkert Bazárban.

Kép
Stílus

Gombold újra 2015: Idén már hat ország divattervezői versengenek

Tovább bővül a Gombold újra! Közép-Európa tehetségkutató pályázói köre: idén a visegrádi négyek országain túl Szerbia és Horvátország divattervezői is indulhatnak a versenyen.

Kép
Shopping

Magyar designt karácsonyra! - Ajándék Terminál már 5 helyszínen

150 magyar designer termékeit vonultatja fel az idei Ajándék Terminál. A Design Terminál immár negyedszerre megszervezett karácsonyi vására december 5-24. között, a város öt pontján várja a minőségi magyar termékek iránt nyitott közönséget.

Kép
InStyle TV

Mihalik Enikő az InStyle olvasók kérdéseire válaszol - VIDEÓ

Különleges lehetőséget kaptunk Mihalik Enikő ügynökségétől, a Visage Modelstől: egy teljes órát tölthettünk el az egyik legismertebb magyar topmodellel.

Kép
Stílus

Ők a Gombold újra! Közép-Európa nyertesei

Szombat este kihirdették a Gombold újra! Közép-Európa öltözék- és kiegészítő-tervezői pályázat eredményeit: a régió legjobb tervezője öltözék kategóriában Domi Grzybek lengyel designer, kiegészítő kategóriában pedig Balázs Viola és Szécsi Tamás lett. A Design Terminál díját a legjobb magyar tervező, Hársfalvi Réka, Schütz Nikolett és Szenteczki Boldizsár nyerte el a November formációban.

Kép
Sztárok

Mihalik Enikő a Gombold újra! kifutóján

A Gombold újra! Közép-Európa döntőjének divatbemutatóját a világ egyik legkeresettebb topmodellje, Mihalik Enikő nyitja meg szombat este, aki 5 év után lép először magyar kifutóra.

Kép
Életmód

Design Hét 2014: Top 10 divatprogram

A Design Hét Budapest október 3. és 12. között idén ősszel is a fővárosba varázsolja a hazai és a nemzetközi design élet legjavát. Az esemény projektvezetője, Osvárt Judit ajánl most 10 izgalmas divattal kapcsolatos programot.

Kép
Stílus

CEFD: Közép-Európa legnagyobb divateseménye Budapesten

A Design Terminál minden eddiginél szélesebb körű összefogás mellett rendezi meg a régió legrangosabb divateseményét, a Central European Fashion Days-t (CEFD) október 3-5. között, a Városligeti Műjégpályán. Az esemény fő médiapartnere az InStyle.

Kép
Életmód

A legrangosabb divathetek között a Central European Fashion Days

A régió legnagyobb divateseményét, a Cental European Fashion Days-t idén október első hétvégéjén rendezi meg a Design Terminál. Friss hír, hogy az esemény kiemelt szakmai partnere a számos nagy nemzetközi divathét megvalósításában közreműködő IMG Fashion, az esemény ezzel belép a legrangosabb divathetek sorába.

Kép
Stílus

Újra Gombold újra! - Idén már külföldiek is nevezhetnek

Idén először külföldiek is indulhatnak a Gombold újra! Közép-Európa öltözéktervezési pályázaton, a Design Terminál immár negyedik alkalommal kiírt tehetségkutatója ezzel teljes egészében nemzetközivé válik.

Kép
Stílus

Megnyitott a magyar stand a londoni divathéten

Február 14-én este közös standon mutatkozott be Tomcsányi Dóri, a KELE clothing, a THEFOUR és a ZAKO a London Fashion Weeken a Design Terminál és a Balassi Intézet Londoni Magyar Kulturális Központ szervezésében.

Kép
Stílus

Magyar tervezők a London Fashion Weeken

Hatalmas öröm, hogy egyre több magyar tervező tűnik fel a nemzetközi divatheteken is. Az ÁERON és a Nanushka például New Yorkban prezentálja új kollekcióját, sokan pedig Londonban és Párizsban mutatkoznak be.

Kép
Promóciók

Stílusos és közösségi: Nokia Lumia 720

Gyöngyösi Reni divattervező 2011-ben a Gombold Újra! Divat a magyar divatpályázatán első, míg a Divatkreátor tehetségkutató show-n második helyezést ért el. Tervezőasszisztensként a Katti Zoób Divatháznál is dolgozott, emellett saját márkáját, az INER brandet építi. Szereti az olyan stílusos kiegészítőket, mint amilyen a fekete Nokia Lumia 720 telefonja.

Kép
Shopping

Újra Ajándék Terminál - magyar dizájnt karácsonyra is!

Hogy mi is az Ajándék Terminál? Kétemeletnyi szépség, nyugalom, meghittség. Különleges designkiállítás, mely magyar tervezők munkáit mutatja be exkluzív kiállítás és vásár keretében.

Kép
Stílus

GÚ goes East! - avagy magyar divat Pekingben

Különleges Gombold újra! Divat a magyar produkcióval nyitott a pekingi Magyar Kulturális Intézet és Kereskedelmi Központ - íme Bendsák Ágnesnek, a Design Terminál munkatársának exkluzív beszámolója az eseményről.

Kép
Stílus

Beindult a Gombold újra! nyerteseinek karrierje

Beindult a Gombold újra! Közép-Európa győztes tervezőinek karrierje: Csík Orsolya BEDCLOTHES 2014 elnevezésű kollekciója nagy sikerrel mutatkozott be a Prague Fashion Weekenden, Kovács Ágnes legújabb kiegészítői, a TORII kollekció darabjai pedig a Design Hét Budapesten debütáltak.

Kép
InStyle TV

Videó: Ilyen volt a Gombold újra

Kép
Stílus

Bennfentes: Helló, fiatal magyar dizájnerek!

Új rovatunkban Frák Peti stylist, az Attractive modellügynökség bookere avat be titeket a hazai divatvilág kulisszatitkaiba.

Kép
InStyle TV

Ilyen volt az InStyle VIP Fashion Night

Kép
Életmód

Gombold újra! szubjektív - Okostelefonnal a kulisszák mögött

Kép
Stílus

Gombold újra: Interjú a NUBU tervezőtrióval

Exkluzív interjú a Gombold újra! Közép-Európa kortárs öltözéktervezői pályázat “Oldhands öltözék” kategóriájának győzteseivel. Ismerjétek meg Garam Juditot, Kovács Adélt és Hajdu Anettet, azaz a NUBU tervezőcsapatát, akik BAO BAO elnevezésű kollekciójukkal nyerték el a zsűri tetszését.

Kép
Stílus

Interjú Csík Orsolyával, a Gombold újra! győztesével

Exkluzív interjú a Gombold újra! Közép-Európa kortárs öltözéktervezői pályázat "Newcomer öltözék" kategóriájának győztesével, Csík Orsolyával, aki Bedclothes 2014 elnevezésű kollekciójával nyerte el a zsűri tetszését.

Kép
Stílus

Gombold újra! Közép-Európa: Íme a győztesek

Kihirdették a Gombold újra! Közép-Európa kortárs öltözéktervezői pályázat győzteseit, melynek négy fődíjasa: Newcomer öltözék kategóriában Csík Orsolya; Newcomer kiegészítő kategóriában Kovács Ágnes; Oldhands öltözék kategóriában a Garam Judit, Kovács Adél és Hajdu Anett alkotta NUBU; Oldhands kiegészítő kategóriában pedig a MASAMOD, vagyis Erdei Ildikó Virág lett. A nyertesekkel exkluzív interjúkat is olvashattok az instyle.hu-n.

Kép
Életmód

Nézd online a Gombold újra! divatbemutatóit!

Kép
Életmód

Central European Fashion Days 2013: Részletes program

Kép
Életmód

Két héttel később rendezik meg a Gombold újra! döntőjét

Előző oldal
Következő oldal