Keressük 2023 legstílusosabb és legtudatosabb kutya-gazdi párosait!
Jelentkezz

Férfimodell

Kép
Stílus

Te láttad már őt? Miley Cyrus sármos öccse a Dolce & Gabbana kifutóján debütált

Miley viszont valamiért nem boldog maradéktalanul...

Kép
Sztárok

Brosnan, Schwarzenegger, Law - Modellként hódítanak a sztárcsemeték

A kifutókat új ifjú titánok ostromolják. Ha ismerősek a vonásaik, nem hallucinálsz, mert mind híres szülők csemetéi. Hogy kik ma a legmenőbb férfimodellek? Mutatjuk!

Kép
Szépség

Magyar modell a Dolce & Gabbana Beauty kampányában

Magyar modell a Dolce & Gabbana Beauty kampányában - de ez még semmi: a kampánysztár ráadásul egyik legsikeresebb férfimodellünk, a Wam Models sztárja, Patinszki Misa. Ez az első alkalom, hogy magyar modell szerepel a divatház Beauty kampányában.

Kép
Stílus

Patinszki Misa a Dolce & Gabbana új kampányában

Szuper hír év végére: a mi Patinszki Misánkba valósággal beleszeretett a Dolce & Gabbana, ugyanis már a második kampányukat csípi meg.

Kép
Stílus

Magyar srác a Dolce & Gabbana kampányában!

Azt már tudjuk, hogy a magyar lányok a legszebbek a világon, topmodelljeink rendszeresen bizonyítják is ezt nívós nemzetközi kampányokban. Úgy tűnik, most végre eljött a fiúk ideje is, akik egyébként már eddig is szép sikereket értek el a divatszakmában, de Patinszki Misa most felteszi minderre a koronát. Szó szerint.

Kép
Stílus

Jude Law 17 éves fia modellként debütált

Rafferty Law nagyon hasonlít az apukájára, a hölgy rajongók szerencséjére. Olyannyira jó adottságokkal rendelkezik, hogy modellként is kipróbálja magát, és mindössze 17 évesen már a DKNY kifutóján vonulhatott végig.

Kép
Stílus

Tanulj olasz gesztusokat szexi Dolce&Gabbana modellekkel

A Dolce&Gabbana férfimodelljei most segítenek elsajátítani az olasz gesztusokat, egy szemléletes "gesztusszótár" segítségével.