Keressük 2023 legstílusosabb és legtudatosabb kutya-gazdi párosait!
Jelentkezz

Dj

Kép
Sztárok

Újra szerelmes az elhunyt DJ barátnője

Avicii tavaly távozott az élők sorából.

Kép
InStyle TV

Zac Efron egy gyönyörű modell oldalán forgatja legújabb filmjét- VIDEÓ

A Blurred Lines című slágerben feltűnt Emily Ratajkowski, akit legutóbb Ben Affleck oldalán láthattunk a Holtodiglan című filmben, Zac Efron mellett lesz látható az ősz egyik leginkább várt filmjében.

Kép
Életmód

3 hűsítő koktélrecept a leghangulatosabb budapesti bárokból

Nyáron mindenkinek jól esik elfogyasztani baráti társaságban egy finom koktélt a város olyan hangulatos helyein, mint a KIOSK és a Terasz, ahol a igazán különleges ízvilágú italokkal találkozhattok.

Kép
Életmód

Ne hagyd ki a nyár partiját!

A naplemente-partiknak nagy hagyományai vannak tengerparti bárokban, mivel a nap vöröslő fénye és maga a napnyugta különleges hangulatot árasztanak. Erre az alkalomra a Metaxa egy letölthető SunSet Mixet is készített, és mostantól nyereményjáték is indul Facebook oldalukon - melynek fődíja egy privát parti nyár végén.

Kép
InStyle TV

Top 10 zene: Matisz Nóra kedvencei

Napközben a Pank nevű divatmárka tervezője és egy mallorcai showroom buyere, éjjel pedig, amikor mások kipihenik a nap fáradalmait, DJ-ként dolgozik Budapest cool szórakozóhelyein. Csoda hogy nemrég beválasztották a főváros legmenőbb arcai közé?

Kép
Életmód

Megjelent az új InStyle, a címlapon Rita Ora!

Megjelent az új Instyle, a címlapon az újabban színésznői babérokra törő énekesnő, Rita Ora! Ha kíváncsiak vagytok arra, mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jártok!