Claire danes

Kép
Sztárok

10 híres ember, aki titokban beleszeretett kollégájába a forgatáson

Ezek a hírességek sajnos olyanba szerettek bele a filmforgatáson, aki nem szerette őket viszont.

Kép
Sztárok

Az InStyle kedvencei: Az idei Emmy díjátadó 10 legstílusosabb összeállítása

Tegnap lezajlott a 67. Emmy díjátadó, mi pedig alig vártuk, hogy végigmustrálhassuk az este legszebb összeállításait. A tévés Oscarként is emlegetett rendezvény vörös szőnyegén kedvenc sorozatsztárjaink lejtettek végig, nézzük szerkesztőségünk best dressed listáját!

Kép
Sztárok

15 castingdöntés, ami megváltoztatta volna Hollywoodot

El tudnád képzelni a Mr. és Mrs. Smith-t Nicole Kidman főszereplésével? Vagy Az éhezők viadalát Jennifer Lawrence nélkül? A következő 15 castingdöntésből megtudod, milyen kevésen múlott, hogy kedvenc filmjeidet nem más szereposztással látod.

Kép
Stílus

Szerintünk ők voltak a MET-gála legstílusosabb sztárjai

Bámulatos ruhaköltemények és művészi csavarok az idei MET-gálán! Csekkold Te is velünk a kedvenceinket!

Kép
Sztárok

Beyoncé, Taylor Swift, Blake Lively - 15 sztár tablóképeken

Az olyan sztárok, mint Beyoncé vagy Taylor Swift is hétköznapi emberként kezdték: iskolába jártak, leérettségiztek. Mi viszot arra is kíváncsiak voltunk, milyen kisses-nagyobb divatbűnöket követtek el tinédzser éveikben, így némi kutakodás után megdöbbentő fotókra bukkantunk!

Kép
Szépség

A vörös 5 árnyalata - rúzs, ahogy a sztárokon láttuk

A vörös rúzs örök, ez szezonról szezonra bebizonyosodik. Nemcsak a kifutók backstage fotóin láthatod a csábító árnyalatot, hiszen kedvenc sztárjaink is visszanyúlnak a piroshoz. Most megmutatjuk, idén hogyan játssz a különböző árnyalatokkal hangulatod szerint.

Kép
Stílus

A 2014-es Emmy díjátadó nyertesei és a legszebb vörös szőnyeges ruhák

Tegnap lezajlott a 66. Emmy díjátadó, a tévés Oscarként is emlegetett rendezvény. Nézd meg, a te kedvenc sorozatod és szereplőid bezsebeltek-e díjat!

Kép
Stílus

Lanvin 125: Így indult a legrégebbi párizsi divatház

Jeanne Lanvin 1889-ben nyitotta meg első üzletét, ahol kalapokat lehetett vásárolni és ezzel útjára indította a máig töretlenül működő divatcéget. Ennek tudatában pedig azt mondhatjuk, a Lanvin a legrégebben működő párizsi divatház.