Bianca balti

Kép
Sztárok

Mihalik vs. Palvin - Ki volt a cannes-i amfAR gála legfényesebb magyar csillaga?

Mihalik Enikő is megérkezett a cannes-i filmfesztiválra, egészen pontosan a 23. amfAR jótékonysági gálára, ahova természetesen a már napok óta Cannes-ban tartózkodó Palvin Barbara is hivatalos volt. De vajon ki volt a legszebb a cannes-i vidéken?

Kép
Szépség

Az egyik legszebb brazil modell a L'Oréal Paris új szépségnagykövete

Új szépségnagykövetet választott a L'Oréal Paris! Isabeli Fontana, az olasz származású brazil bombázó viharként söpört végig a divatvilágon, hogy aztán a szépségbirodalom nagyköveteként tündökölhessen.

Kép
Stílus

Patinszki Misa a Dolce & Gabbana új kampányában

Szuper hír év végére: a mi Patinszki Misánkba valósággal beleszeretett a Dolce & Gabbana, ugyanis már a második kampányukat csípi meg.

Kép
Stílus

Magyar srác a Dolce & Gabbana kampányában!

Azt már tudjuk, hogy a magyar lányok a legszebbek a világon, topmodelljeink rendszeresen bizonyítják is ezt nívós nemzetközi kampányokban. Úgy tűnik, most végre eljött a fiúk ideje is, akik egyébként már eddig is szép sikereket értek el a divatszakmában, de Patinszki Misa most felteszi minderre a koronát. Szó szerint.

Kép
Sztárok

Mihalik Enikő vagy Palvin Barbara volt stílusosabb a cannes-i amfAR gálán?

Tegnap Mihalik Enikő is megérkezett a cannes-i filmfesztiválra, egészen pontosan a 21. amfAR jótékonysági gálára, ahova természetesen júniusi címlaplányunk, Palvin Barbara is hivatalos volt.

Kép
Stílus

A Dolce & Gabbana újra életörömmel kampányol

Friss és lendületes kampánnyal, bár a korábbi szezonokhoz képest semmi újjal nem jelentkezik a Dolce & Gabbana 2014-ben.