Beszámoló

Kép
Életmód

Igazi utazási szakértők árulták el, milyen is volt életük legdrágább nyaralása, és megérte-e

Vajon egy szakértő számára melyik az az úti cél, ami bármennyi pénzt megér? Most végre megtudhatod!

Kép
Szépség

„35 éves vagyok és úgy döntöttem, jöhet a botox: ez volt volt az okom rá”

Nem mindenki azért botoxoltat, mert azt reméli, így örökké fiatal maradhat!

Kép
Életmód

Az orosz-ukrán háború arca egy egyetemista lány szemével: „Az a személy, aki korábban voltam, megszűnt létezni”

Katyerina Rudenko az orosz-ukrán háború első pillanatától kezdve tudta, hogy előbb-utóbb ez is bekövetkezik. Tudta, sehogy sem kerülheti el. Mégis, mikor először beszélt róla a szüleivel, berohantam a szobájába, és levegőért kapkodott mint egy partra vetett hal. Próbálta meggyőzni őket, hogy nem akarja ezt. Ám ők is mondták, és Katyerina is tudta, hogy butaság, tudta, hogy a ő helyzetükben nincs más választásuk. A háború hetedik napján hátra hagyta hát a családját, és külföldre menekült, teljesen egyedül. A következőkben az ő menekülésének útját ismerheted meg!

Kép
Életmód

„Nem akarunk rabszolgák lenni” - egy Irpinyből megszökött nő beszámolója a félelemről, a pusztításról, és a szebb jövő reményéről

A Kijev közelében fekvő Irpiny városát március végén szabadították fel az orosz megszállás alól. Ez volt Ukrajna egyik legforróbb környéke a múlt hónapban, és az evakuálás komoly veszéllyel járt, hiszen gyakran még a civil autókra is lőttek. Anna Maslovych egy olyan nővel beszélgetett, aki több mint egy hetet töltött a megszállt Irpinyben, mielőtt sikerült kijutnia a férjével és a kutyájukkal.

Kép
Életmód

Egy Melitopolban rekedt anya megrázó beszámolója: „Nem félek attól, hogy egyszer a megszállók eljönnek értem. Már felkészültem rá, hogy mit fogok mondani nekik”

Anhelina Hrytsei immár hetek óta küld nekünk beszámolókat ukrán menekültektől, és most végre hosszú idő után ő és melitopoli ismerőse, Hanna elérték egymást. Hogy milyen az élet egy olyan városban, amit március vége óta az oroszok tartanak megszállás alatt? Anhelina és Hanna erről beszélgetett.

Kép
Életmód

„Minden nap első dolgom volt megnézni, hogy élnek-e még a szüleim” – egy ukrán lány története, aki az Egyesült Királyságban rekedt

Daria Pavlenko, akkor szembesült azzal, hogy hazájában, Ukrajnában kitört a háború, mikor épp az Egyesült Királyságban volt néhány barátjánál látogatóban. Azt tervezte, hogy február 28-án repül haza, ehelyett 24-én menekültstátuszért kellett folyamodnia. Milyen érzés egy idegen országban rekedni, miközben a családod és a barátaid orosz tűz alatt állnak? Erről mesélt nekünk.

Kép
Életmód

„Még amikor az orosz tankok közeledtek, akkor is úgy gondoltam, hogy maradok” - ukrán fiatalok beszámolója az új élet lehetőségéről Lengyelországban

3 ukrán lány, 3 különböző történet, egy viszont közös: az új, remélhetőleg ideiglenes otthon, Lengyelország.

Kép
Életmód

3 fiatal lány beszámolója Ukrajnából: „Ez a háború nem csak rólunk szól. Ugyanúgy szól az emberi élet értékéről, az egyszerű emberi értékekről, egy biztonságos Európáról és egy biztonságos világról”

3 fiatal ukrán lány története arról, hogyan változott meg minden február 24-én!

Kép
Stílus

Ilyen volt a divathét a magyar IT girl szemével - VIDEÓ

A divathetek pörgését most kicsit te is átélheted.

Kép
Életmód

Érkezés Samui-ra - Boldov Eszter útinaplója #2

Boldov Eszter modell (@VM), a Philisophy magazin főszerkesztője Thaiföldön járt, élményeit pedig az InStyle.hu-n osztja meg egy exkluzív, képes útinaplóban. Olvassátok!

Kép
Életmód

"Thaiföld, te csodás" - Boldov Eszter útinaplója #1

Boldov Eszter modell (@VM), a Philisophy magazin főszerkesztője Thaiföldön járt, élményeit pedig az InStyle.hu-n osztja meg egy exkluzív, képes útinaplóban. Olvassátok!

Kép
Stílus

French by Style: Londonban Jude Law-val

Új munkatársunk, Tankó Tekla blogol nektek mostantól divatról, stílusról, utazásokról, személyes kedvencekről. Első posztjában arról ír, hogyan futott össze Jude Law-val Londonban. Olvassátok!