Balett

Kép
Életmód

Lenyűgöző fotósorozat! Ilyen, amikor egy balerina táncra perdül Budapest utcáin

Amikor egy balett-táncos modellkedéssel is foglalkozik...

Kép
Életmód

Ritkán látott fotók a párizsi balett backstage-éből

A Garnier Palota falai között játszódtak a balett-történelem legszebb és legsötétebb történetei is, amelyekbe most bepillanthatunk a képeken keresztül.

Kép
Stílus

Az utcán táncolnak az Operaház balettművészei

A tánc az egyik legjobb dolog, amit magunkért tehetünk, ráadásul bárhol, a nappalink, a házunk tetőteraszán, vagy akár az utcán is megtehetjük, akárcsak ezek a profi táncosok, akik most az utcán gyakorolnak.

Kép
Szépség

Intim fotók a New York-i balett zárt világából

A balett világát megfilmesítő rendezők vagy meseszerűen szépnek, fesztelennek mutatják a táncosok életét, vagy túlzottan sötétnek. Nem úgy, mint a legendás fotóriporter sorozata, amely 1937-ben jelent meg a LIFE magazin oldalain.

Kép
Életmód

Ennyit változott a balerinák teste 100 év alatt

Ahogy a modellekkel szembeni elvárások is egyre magasabbak, pont annyira szigorodott a mérőszalag a profi balerináknál is.

Kép
Stílus

A balettművészek vonzásában

A táncfotózás nagyasszonyának sorozatfotói pszichedelikus élményt nyújtanak.

Kép
Életmód

10 fotó, ami megmutatja a balett igazi (olykor szomorú) világát

Darian Volkova nem csak profi balett-táncos, hanem fotós is, aki szívesen örökíti meg a munkáját és a mindennapjait. Képeiből nem csak a balett irigylésre méltó világa, hanem annak árnyoldalai is elénk tárulnak. Ezek után már nem is biztos, hogy annyira irigyeljük a balerinákat, ugye?

Kép
Életmód

Idén is vár mindenkit Budapest egyik legszebb karácsonyi vására

Ismét megnyitott az egyik legszebb karácsonyi vásár az Európa legjobb szállodájának választott budapesti Four Seasons Hotel Gresham Palace-ban. A dekoráció ezúttal a Cup Of Charm (Szigeti Zsófi és Lukász Eszter enteriőrstylistok) tervei alapján készül el, Diótörő tematikában.

Kép
Stílus

Ezt teszi a lábaddal a magas sarkú

Te sem tudsz ellenállni a szebbnél-szebb magas sarkú cipőknek ? Minden kolléganőd tudja, ha cipők terén tanácsot kell kérni, csak hozzád érdemes fordulni? Bizonyára extravagáns cipőkollekció gyűlt már össze a gardróbodban, de jobb lesz ha vigyázol, mivel a legújabb kutatások bebizonyították, hogy a magas sarkú cipők viselése egészségkárosító!

Kép
Sztárok

Magyar büszkeségek a rigai balettgálán

Újabb okunk van a büszkeségre: két magyar balettművész, Pazár Krisztina és Bajári Levente képviselte hazánkat Rigában, az ötödik alkalommal megrendezett Etoile Balettgálán.

Kép
Stílus

Balettművésszel reklámozza új kollekcióját Lakatos Sándor

Nem mindennapi felkérést kapott Bajári Levente, az Operaház balettművésze. Lakatos Sándor divattervező őt kérte fel arra, hogy legújabb kollekciójának arca legyen.

Kép
Stílus

A te stílusod: Pazár Krisztina #5

"A virágos Hollister nyári ruhámat egy barátnőmtől kaptam. Bár ritkán hordok ennyire rövid szoknyát, ezt mégis nagyon szeretem. Ezt viseltem a harmincadik születésnapomon is."

Kép
Stílus

A te stílusod: Pazár Krisztina #4

"Világos Hollister farmer és neon festékfröccsenésekkel díszített felső. Azt hiszem, kijelenthetem, hogy farmerőrült vagyok. Rengeteg farmerem van, azt hordom a legszívesebben. A blúzom Gilly Hicks, a cipőm Adidas. A piros és a rózsaszín legtöbb árnyalatát imádom. Azt hiszem, ez öltöztet a legjobban."

Kép
Stílus

A te stílusod: Pazár Krisztina #3

"A piros, virágos Denny Rose ruha télen-nyáron működik. Hidegebb évszakban harisnyával, csizmával, melegben csupasz lábbal, magas sarkúval, papuccsal, szandállal, balerinacipővel és övvel is hordhatom. Univerzális."

Kép
Stílus

A te stílusod: Pazár Krisztina #2

"Ritka, hogy egy lábbelivel feltűnést keltek, hiszen a magasságom és a szakmám miatt csak ritkán veszek fel magas sarkút, fontos, hogy pihentessem a lábamat. Ezzel a piros Hunter gumicsizmával, amit online vásároltam, mindig sikert aratok. A farmersort Hollister, a selyemblúz Sinequanone. A lábam kiegészítője pedig a gyógytapasz. :)"

Kép
Stílus

A te stílusod: Pazár Krisztina #1

"A púderszínű Zara szoknya és a fekete trikó kombinációja azért az egyik kedvenc szettem, mert lehet elegáns, de akár teljesen hétköznapi viselet is. Odavagyok a finom színéért! Már csak barnulnom kellene hozzá. :)"