Amal alamuddin

Kép
Sztárok

George Clooney elárulta, miért szeretett bele a feleségébe

Valószínűleg 2014-ben rengeteg szív szakadt meg, mikor az örök agglegény Clooney összekötötte az életét az ügyvédként dolgozó Amal Alamuddinnal. Az egyébként magánügyeivel kapcsolatban köztudottan zárkózott George, aki fénykorában minden hónapban más modell barátnővel vonult végig a paparazzik előtt, az ET riporterének korábban elárulta, mitől olyan különleges felesége, Amal. Nézzük csak!

Kép
Sztárok

Cannes 2016: Amal Clooney-val megtörtént minden nő rémálma - FOTÓK

Amal Clooney ellopta a show-t mindenki elől az idei cannes-i filmfesztiválon. Nem csak azért, mert gyönyörű és feltűnő volt, hanem mert még meg is botlott a vörös szőnyegen. Nézzétek csak!

Kép
Sztárok

Új családtag: George és Amal Clooney örökbefogadott

Egy év házasság után, George és Amal Clooney úgy döntött, ideje bővíteni a kis családot. A legszebb az egészben, hogy a szerelmespár az örökbefogadás mellett döntött. Nézd csak!

Kép
Sztárok

Amal Clooney szexi sortja minden tekintetet magára vonz

Amal Clooney akármit vesz fel, másnap százezrek szeretnék lemásolni az outfitjeit.

Kép
Stílus

Amal Clooney-t ultramenő overálban fotózták le

Ódákat szoktunk zengeni Amal Clooney stílusáról. Egyetlen kivétel volt eddig mindössze, amikor nem igazán állt össze az outfit, de most megint nagyon odatette megát Mrs. Clooney, mégpedig a reptérre igyekezve.

Kép
Sztárok

Amal Clooney álomszép aranyruhában a vörös szőnyegen

Nem véletlenül választották meg több alkalommal Amal Clooney-t a legstílusosabbnak: a szépséges ügyvédnő rendszeresen gondoskodik arról, hogy a figyelem középpontjában maradjon emlékezetes szettjei révén (is).

Kép
Sztárok

Meglepő babahírek a Clooney házaspártól

Holllywood aktuális kedvencei George Clooney és gyönyörű felesége Amal a kamerák előtt élik mesébe illő szerelmük mindennapjait, folyton utaznak, étterembe járnak, tökéletesen boldogak egymás mellett.

Kép
Sztárok

Így néz ki Amal Clooney édesanyja

Tudtátok, hogy Amal Clooney édesanyja híres újságíró és tévés műsorvezető? Heti Amal Clooney-rovatunkat olvassátok. ;)

Kép
Sztárok

Amal Clooney meglepő cipőválasztással sokkolt

Amal Clooney igazi stílusikon, ezt hónapok óta tudjuk, na de akkor mégis mit keres a lábán az a fura cipő?

Kép
Sztárok

Amal Clooney a legstílusosabb professzor

A Columbia Egyetem jogi karának professzoraként talán illene Amal Clooneyt már nem (csak) tökéletes ruhaválasztásai miatt emlegetnünk, de ha egyszer nem kerülheti el a szemünket Amal mindig sikkes stílusa.

Kép
Sztárok

Amal Clooney az egyetemre is talpig dizájnerdarabokban jár

Amal Clooney a szemünk előtt vált decens ügyvédnőből stílusikon sztárfeleséggé, persze csak a legjobb értelemben.

Kép
Sztárok

Hasvillantós crop topban fotózták le Amal Clooney-t

Amal Clooney igazi stílusikonná nőtte ki magát az elmúlt hónapokban. A 37 éves ügyvédnő stílusa ráadásul rendkívül sokat fejlődött azóta, amióta Mrs. Clooney-ként szólítják.

Kép
Sztárok

Randevún fotózták le Clooney-ékat

George Clooney igazi gavellér: randira hívta újdonsült feleségét, Amalt. A pár egy New York-i japán étteremben, a Kappo Masában vacsorázott.

Kép
Stílus

Amal Clooney is a 70-es évek trendjében

Amal Clooney sosem hibázik, ha jogról vagy divatról van szó. Bár az előbbiért is tiszteljük, mi mégis az ügyvédnő stílusérzékét emelnénk ki: íme egy újabb szett, amiért rajongunk!

Kép
Sztárok

Stílusnapló: Amal Clooney

Kétség sem fér hozzá, az elegancia toplistáján bérelt helye van Amal Clooney-nak. De milyen volt a sikeres ügyvédnő stílusa, mielőtt Mrs. Clooney vált volna belőle? Most megmutatjuk, mit viselt Amal Alamuddin az esküvő előtt és után.

Kép
Sztárok

Amal Clooney csattanós választ adott az újságíróknak

Amal Clooney alig néhány hónapja került a divatvilág középpontjába, máris stílusikonként emlegetik. Legutóbb a Golden Globe-on bűvölt el minket, de a reptéri stílusa is figyelemre méltó.

Kép
Sztárok

Amal Clooney túlöltözte a Golden Globe-ot

Amal Clooney igazán komolyan vette élete első Golden Globe-ját. Sokak szerint egyike volt azoknak a sztároknak, akik a leginkább megadták a módját az ünneplésnek.

Kép
Stílus

Amal Alamuddin Nagy-Britannia legstílusosabb nője?

Amal Alamuddin - vagyis most már Amal Clooney - igazán megtisztelő elismerést kapott stílusát illetően.

Kép
Sztárok

Amal Clooney stílusosan tért vissza a munkába

Amal Alamuddin, azaz mostantól Amal Alamuddin Clooney visszatért a munkába, nem is akárhogyan!

Kép
Sztárok

Szokatlan helyen tölti nászútját George Clooney és Amal Alamuddin

Hollywood legfrissebb házaspárja nem Hawaii-n, és nem is a Bahamákon töltik a mézes heteket, inkább valami különlegesebb helyet választottak. Megmutatjuk!

Kép
Stílus

Tudj meg mindent Amal Alamuddin esküvői ruhájáról - FOTÓK

Végre itt az első esküvői képek Amal Alamuddin és George Clooney esküvőjéről és végre azt is láthatjuk, hogy nézett ki a várva várt esküvői ruha.

Kép
Sztárok

Az első fotók a Clooney-esküvőről

Azt hittük, már mindent elmondtunk a hétvége brékingjének számító Clooney-Alamuddin eskövőről, de nem, ugyanis most itt vannak a polgári esküvő képei.

Kép
Sztárok

Íme a friss házasok, Clooney-ék!

Szeptember 28-án George Clooney elvette a nem csak gyönyörű, de okos menyasszonyát, Amal Alamuddint, az esküvőt Velencében rendezték, híres barátaik körében mondták ki a boldogító igent. Egy nappal az esküvő után, férj és feleségként léptek a nyilvánosság elé, és bátran állíthatjuk, hogy Hollywood egyik legstílusosabb házaspárjává léptek elő!

Kép
Sztárok

Bréking! George Clooney megnősül a hétvégén

A hír igaz! Hollywood leghíresebb agglegénye, George Clooney szeptember 27-én feleségül veszi szerelmét, a szép és okos jogásznőt, Amal Alamuddint. Összeszedtük a legfontosabb részleteket a várva várt esküvővel kapcsolatban.

Kép
Sztárok

Az első hivatalos fotó: George Clooney megmutatta meseszép barátnőjét

Íme a nő, aki megszelídítette George Clooney-t, és akit a sztár végre hivatalosan is felvállal a nyilvánosság előtt és ha kell, nyílt levélben véd meg a rosszindulatú bulvárpletykáktól. Clooney és Amal Alamuddin Olaszországban, egy jótékonysági rendezvényen vettek részt és csak úgy áradt belőlük a harmónia.

Kép
Sztárok

Amal Alamuddin: A nő, aki megszelídítette George Clooney-t

Ha igazak a hírek, akkor George Clooney a napokban eljegyezte legújabb barátnőjét, Amal Alamuddint. Vajon mit tudhat a nő, aki talán végre megszelídíti az 52 éves agglegényt? Az amerikai InStyle utánajárt. Íme 5 ok, amiért Amallal talán végre tényleg révbe ér a sármos színész.