Zséda

Kép
Promóciók

Megújult termékcsaláddal és új nagykövettel indítja az őszt a Helia-D

Még hatékonyabb formulákkal turbózza fel Cell Concept termékcsaládját a Helia-D. A több mint négy évtizedes múltra visszatekintő magyar márka a Hydramax család sikeres tavaszi bevezetését követően idén ősszel a Cell Concept termékvonalat újítja meg: top anti-aging hatóanyagokkal kiegészítve, megújult csomagolásban kerül a polcokra a ránctalanító hatású Cell Concept krémcsalád...

Kép
Promóciók

Csend-esély Ünnepi koncert - Zséda mindenkit elvarázsol

A Többszörös Fonogram- és EMeRTon-díjas elbűvölő énekesnő ünnepi évzáró koncertje a Vigszinházban.

Kép
Sztárok

Ahogy még nem láttad! Zséda gördeszkára pattant, méghozzá tűsarkúban

Január-februéri címlapsztárunkat még sosem láthattuk ilyen szerepben!

Kép
Sztárok

Máris aranylemez Zséda új albuma: Hallgass bele most!

Te már hallottad január-februári címlapsztárunk új lemezét, a Kémiát?

Kép
Shopping

5+1 ok, amiért érdemes beszerezned a január-februári InStyle-t

2017-ben is veled vagyunk, mindjárt egy kihagyhatatlan összevont számmal, amiben az új év kulcsdarabjait és a tél legmelegebb és legtrendibb darabjait is megmutatjuk!

Kép
Sztárok

Született díva: Übercuki gyerekkori fotó került elő Zsédáról

Elolvadtunk az énekesnő új posztjától!

Kép
Promóciók

Magával ragad Zséda Óceánja

Kép
Sztárok

Eurovíziós Dalfesztivál - Freddie és a Pioneer nyerte A Dal versenyét

Szép volt, Freddie! Az InStyle Style Award Fiatal tehetség kategóriájának győztese nyerte A Dal döntőjét, ezzel egyenes az út az Eurovíziós Dalfesztiválra a Pioneer című slágerrel! Nagyon drukkolunk majd ott is neki!

Kép
InStyle TV

Stílusos sztárok a vörös szőnyegen, avagy így szülinapozunk mi - VIDEÓ

Stílusosan, bár korántsem megszokott módon vonultak végig a vörös szőnyegen hazai hírességeink a Bringával a vörös szőnyegen biciklis divatbemutatón. Kovács Ági, Bogi, Odett és Walkó Csaba is kerékpárt ragadott „kiegészítőként”, hogy a városi biciklizést népszerűsítse az InStyle eseményén (fotók ITT).

Kép
Stílus

Képgaléria: Stílusos sztárok az InStyle ötödik születésnapján

A hírességek formabontó kerekezésével nem ért véget a péntek esténk, hiszen az InStyle egy exkluzív partin ünnepelte ötödik születésnapját. Hajnalig velünk ünnepelt többek között Dobó Kata, Trokán Nóra, Ónodi Eszter, Nagy Adri, Hien, Fehér Balázs, Gergely István és rengeteg magyar tervező és divatszakember.

Kép
Promóciók

Válts szezont Zsédával!

Szeretnél egy délutáni talkshow részese lenni, ahol Zséda és vendégei a nőiességről, a külső-belső megújulásról beszélgetnek? Gyere el december 7-én az Oxygen Wellness naphegyi központjába és válts szezont a sztárokkal!

Kép
Sztárok

A pazarlás ellen kampányol Zséda és Váczi Eszter

A pazarlás nem divat. Minden évben tonnaszámra végzik a ruhák a szeméttelepeken, pedig ezeknek a textileknek és ruháknak a 95 százaléka újrahasznosítható lenne.