Winkler Nóra

Kép
Életmód

Highlights of Hungary 2016: A Perceptual Thinkers kapta az InStyle különdíját

Teltházas díjátadó gálával zárult szerda este a Toldi Klubban a kreatív szektor értékmenedzsmentjével foglalkozó Super Channel által immár harmadik alkalommal megrendezett Highlights of Hungary. A kurátorok által kiválasztott ötvenhárom jelöltből került ki az a tíz közönségdíjas, akikre a szavazási időszak alatt több mint tízezren voksoltak. A Forbes, az InStyle, valamint a Budapest Főváros Önkormányzata és a BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. jóvoltából három különdíjat is átadtak.

Kép
Életmód

Indul a Highlights of Hungary, 2015 legkreatívabb magyar projektjeinek versenye

Újra itt a Highlights of Hungary, ezúttal 2015 legkreatívabb magyar projektjeit keressük! Ahogy tavaly, idén is médiapartnerként támogatja az InStyle a kezdeményezést.

Kép
Életmód

A kreativitás menő: Highlights of Hungary

A Toldi Klub szolgált helyszínéül a február 5-én csütörtökön már második alkalommal megrendezésre kerülő Highlights of Hungary díjátadónak. Az eseményt hatalmas érdeklődés övezte, és a fotók tanúbizonysága szerint mindenki győztesnek érezte magát.

Kép
Shopping

Magyar designt karácsonyra! - Ajándék Terminál már 5 helyszínen

150 magyar designer termékeit vonultatja fel az idei Ajándék Terminál. A Design Terminál immár negyedszerre megszervezett karácsonyi vására december 5-24. között, a város öt pontján várja a minőségi magyar termékek iránt nyitott közönséget.

Kép
Shopping

Újra Ajándék Terminál - magyar dizájnt karácsonyra is!

Hogy mi is az Ajándék Terminál? Kétemeletnyi szépség, nyugalom, meghittség. Különleges designkiállítás, mely magyar tervezők munkáit mutatja be exkluzív kiállítás és vásár keretében.

Kép
Életmód

Art loves Design – aukció Winkler Nórával

Az idei, tizedik Design Hét fókuszában a határátlépések állnak, vagyis azok a metszéspontok, melyeket a design hoz létre képzőművészettel, kézművességgel, digitális technológiákkal. Az Art loves Design anyagában a képzőművészet és a tárgytervezés egymásra ható, inspiráló együttműködései mutatják meg magukat.