#képesvagyok 2023 szavazz most a kedvencedre!
Szavazok

Wellhello

Kép
Stílus

Style Award stíluspercek #10 – Fluor Tomi

Második alkalommal rendezzük meg az InStyle Style Award díjátadó gálát, ahol hét kategóriában díjazzuk a stílust, a minőséget és a teljesítményt. Instagramsztár kategóriában a jelöltek között van Fluor Tomi énekes is, akit most elcsíptünk egy rövid interjúra. Olvassátok, és ne felejtsetek el szavazni a kedvenceitekre!

Kép
Stílus

Top10: Szavazz Fluor Tomi legjobb sapkáira!

A július-augusztusi InStyle-ba az interjút Buda Márton, a fotókat Éder Krisztián készítette Fluor Tomival, aki a fotózás kedvéért sem volt hajlandó megválni állandó kiegészítőjétől, a sapkától. Hogy miért, azt ide kattintva tudhatjátok meg a fotózáson készült werkvideóban.

Kép
InStyle TV

Ilyen vicces versként elszavalva a Wellhello slágere - VIDEÓ

Néhány hete zseniális videosorozat indult a Youtube-on: "A Vers Mindenkié" sorozatban ismert magyar színészek szavalnak delszövegeket. Most itt a legújabb: Scherer Péter és Janklovics Péter szavalja a Wellhello slágerét: Apu, vedd meg nekem a várost!

Kép
InStyle TV

Fluor Tomi elárulja, miért nem veszi le soha a sapkáját - VIDEÓ

Fluor Tomi még csak 27, de többször is volt már lent és fent. Most karrierje abszolút felszálló ágban, magánélete pedig rendben van. "Olyan, mintha folyamatosan a vállukon vinnének a rajongók" - mondja.

Kép
Életmód

Megjelent az új InStyle, a címlapon Rita Ora!

Megjelent az új Instyle, a címlapon az újabban színésznői babérokra törő énekesnő, Rita Ora! Ha kíváncsiak vagytok arra, mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jártok!

Kép
InStyle TV

Spontán utcai kiskoncertet adott a Wellhello

A Wellhello friss, lendületes és őszinte, de a legfontosabb, hogy "nagyon mai". Az első két dal hatalmas sikere után országos turnéra (Elnöki tour) indultak a srácok, és Pécset mindjárt spontán jammeléssel lepték meg.