Wamp

Kép
Életmód

Last minute karácsonyi vásárok Budapesten

Már csak pár nap karácsonyig, és ötleted sincs, mit vásárolj a szeretteidnek? Nem szeretnél a minden évben jól-rosszul bevált ajándékokkal előrukkolni? Akkor nézz körül a legjobb budapesti last minute tervezői vásárokban!

Kép
Életmód

A tíz legjobb ajándéklelőhely Budán

Az ajándékok beszerzése mindig nagyon nehézkes, de szerencsére ma már Budapesten is rengeteg jó üzlet és helyszín van, ahol stílusos, menő ajándékokra lelhetünk. Felkértünk egy szakértőt: a Design Hét Budapest projektvezetőjét, Osvárt Juditot, hogy állítsa össze nekünk a legjobb ajándéklelőhelyek listáját – íme a budai oldal kedvencei!

Kép
Életmód

Design Hét: Összefog Magyarország három vezető design intézménye

Az egyikük Pekingtől Helsinkiig, Berlintől New Yorkig, Bécstől Torinóig vitte a magyar design hírnevét. A másik faléc-építményei sorra jelennek meg a nemzetközi designsajtóban. A harmadik kreatív hálózatot épít Közép-Európában. A 2013-as Design Héten összefog Magyarország három meghatározó designműhelye: a WAMP, a Hello Wood és a Design Terminál, hogy metszéspontokat hozzon létre a design, a társadalomtudomány és a gasztronómia között. Az események helyszíne az Erzsébet téren felállított, 43 méter hosszú és 120 férőhelyes Közösségi Asztal.

Kép
Stílus

Dizájn kevesebbért! – WAMP Summer Sale

Augusztus 4-én ismét egy fergeteges dizájnvásárra várják a szervezők a nagyközönséget az Erzsébet téren. Ezen a a vasárnapon a WAMP történetében először, ám hagyományteremtő szándékkal a szokásos szezonvégi árleszállításokhoz kapcsolódva hatalmas kedvezményekkel készül a vásáron megjelenő több mint hetven alkotó.

Kép
Életmód

Hétvégén két helyszínen is WAMP

Ezen a hétvégén Budapest a divatról szól majd, s ebből a forgatagból természetesen a WAMP sem maradhat ki. Június 8-án, szombaton a Gombold újra! Közép-Európa pályázat záróeseményéhez kapcsolódóan a Millenáris B csarnokában egy kiállítással, 9-én vasárnap pedig egy telt házas dizájnvásárral jelentkezik majd.