Visage Models

Kép
Szépség

Johanna ruha és smink nélkül - Éder Krisztián újabb gyönyörű fotósorozata

A szépséges magyar topmodell, Szikszai Johanna ruha és smink nélkül állt modellt egyik kedvenc divatfotósunk, Éder Krisztián kamerája előtt. Káprázatosan gyönyörű anyag született.

Kép
Sztárok

Ilyen lesz Mihalik Enikő karácsonyfája

Mihalik Enikő Békéscsabán tölti a karácsonyt - ez derül ki a magyar topmodell Instagram oldaláról, ahova nemrég kedves képet posztolt, amelyen édesanyjával együtt egy biciklivel cipelik haza a kiválasztott fenyőfát.

Kép
Stílus

Ilyen volt a londoni Victoria's Secret show - KÉPGALÉRIA

Tegnap este lezajlott az év show-ja Londonban: szebbnél szebb Victoria's Secret angyalok - köztük Mihalik Enikő - vonultak a kifutón a legkülönlegesebb fehérneműcsodákban.

Kép
Stílus

Ezt viselte Mihalik Enikő a Victoria's Secret afterpartin

Tegnap este két gyönyörű szettben vonulhatott végig a Victoria’s Secret londoni bemutatóján Mihalik Enikő, a Visage Models büszkesége olyan angyallányok társaságában, mint Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes vagy Karlie Kloss.

Kép
Sztárok

Mihalik Enikő a 2014-es Victoria's Secret show-n – exkluzív interjú

Ez a nap is eljött: másodszor – ezúttal ráadásul két szettben – vonulhatott végig a Victoria's Secret londoni bemutatóján Mihalik Enikő, a Visage Models büszkesége olyan angyallányok társaságában, mint Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes vagy Karlie Kloss. Interjú: Ágh Marina.

Kép
Sztárok

A Victoria's Secret angyalok már Londonban ragyognak

Lélegzet-visszafojtva várjuk a 2014-es Victoria's Secret show-t, amelyet idén - először a márka történelmében - Londonban rendeznek meg, és amelyen magyar topmodellünk, Mihalik Enikő is végigvonul.

Kép
Stílus

Bréking: újra magyar lány a Victoria's Secret show-ján

Két év kihagyás után végre ismét kifutóra lép egy magyar lány is a Victoria's Secret éves show-ján: Mihalik Enikő tegnap este jelentette be Instagram oldalán, hogy idén biztos befutó az angyallányok között.

Kép
InStyle TV

Mihalik Enikő az InStyle olvasók kérdéseire válaszol - VIDEÓ

Különleges lehetőséget kaptunk Mihalik Enikő ügynökségétől, a Visage Modelstől: egy teljes órát tölthettünk el az egyik legismertebb magyar topmodellel.

Kép
Stílus

Magyar lány a Triumph arca

A gyönyörű Szikszai Johanna újabb nívós kampányt csípett meg: ő lett a Triumph arca.

Kép
Szépség

Magyar lány a Garnier kampányában

Szikszai Johanna a Garnier reklámjában mosolyog.

Kép
Szépség

Harmadszor is Szikszai Johannát választotta a Vichy

Szikszai Johanna reklámozza a Vichy új termékét – immáron harmadszor. A Visage topmodellje ezúttal az Aqualia Thermal Dynamic Hydration szérum kampányában látható. Fel is tettünk néhány kérdést a békéscsabai lánynak.

Kép
Stílus

Terry Richardson fotózta Mihalik Enikőt az amerikai Harper's Bazaarba

Mintha új lendületet kapott volna Mihalik Enikő karrierje. A magyar topmodell nemrég a L'Oréal kampányában debütált mesés hajzuhatagával, most pedig az amerikai Harper's Bazaarban jelent meg divatanyaga, ahova nem más, mint a világhírű fotós, Terry Richardson fotózta.

Kép
Szépség

L'Oréal-kampányban debütál Mihalik Enikő mesés hajzuhataga

Emlékeztek néhány héttel ezelőtti játékunkra, amelyben a L'Oréal új, Prodigy elnevezésű hajfestékeit tesztelhettétek? Akkor még nem is sejtettük, hogy magyar vonatkozása is van a kampánynak. Akkor ugyanis még úgy tűnt, Lara Stone topmodell egyedüliként reklámozza a terméket.

Kép
Sztárok

Lélegzetelállítóan szép kampány Mihalik Enikővel

Mihalik Enikő mindig meg tud újulni és mindig le tud nyűgözni minket, jó pár év modellkedés után is. De hát ilyen egy igazi topmodell...

Kép
Sztárok

Mihalik Enikő visszatért - itt a Kocca legújabb kampánya

Mihalik Enikő az elmúlt hónapokban visszavett kicsit a munkatempójából, és Instagram képei tanúsága szerint többet pihen, mint korábban: az új évet például a Maldív-szigeteken köszöntötte.