Visage Model

Kép
Sztárok

Ilyen lesz Mihalik Enikő karácsonyfája

Mihalik Enikő Békéscsabán tölti a karácsonyt - ez derül ki a magyar topmodell Instagram oldaláról, ahova nemrég kedves képet posztolt, amelyen édesanyjával együtt egy biciklivel cipelik haza a kiválasztott fenyőfát.

Kép
Szépség

Magyar lány a Garnier kampányában

Szikszai Johanna a Garnier reklámjában mosolyog.

Kép
Stílus

Terry Richardson fotózta Mihalik Enikőt az amerikai Harper's Bazaarba

Mintha új lendületet kapott volna Mihalik Enikő karrierje. A magyar topmodell nemrég a L'Oréal kampányában debütált mesés hajzuhatagával, most pedig az amerikai Harper's Bazaarban jelent meg divatanyaga, ahova nem más, mint a világhírű fotós, Terry Richardson fotózta.

Kép
Szépség

L'Oréal-kampányban debütál Mihalik Enikő mesés hajzuhataga

Emlékeztek néhány héttel ezelőtti játékunkra, amelyben a L'Oréal új, Prodigy elnevezésű hajfestékeit tesztelhettétek? Akkor még nem is sejtettük, hogy magyar vonatkozása is van a kampánynak. Akkor ugyanis még úgy tűnt, Lara Stone topmodell egyedüliként reklámozza a terméket.

Kép
Sztárok

Lélegzetelállítóan szép kampány Mihalik Enikővel

Mihalik Enikő mindig meg tud újulni és mindig le tud nyűgözni minket, jó pár év modellkedés után is. De hát ilyen egy igazi topmodell...

Kép
Sztárok

Szikszai Johanna a Springfield téli kampányának arca

A Springfield Szikszai Johannával, a Visage Model Management topmodelljével dolgozott együtt legújabb kampányában.

Kép
Stílus

Mihalik Enikő az il Bacio di Stile kampányában

Mihalik Enikő Valentino- és Céline-ruhákban pózol az Andrássy úti luxusáruház, az Il Bacio di Stile karácsonyi kampányfotóin.