Vicces kép

Kép
Sztárok

Lebuktak! Sztárok, akik véletlenül alakformáló fehérneműt villantottak - FOTÓK

Mindenki, aki vett már fel alakformáló fehérneműt, ettől retteg!

Kép
Életmód

Napi cuki! Íme a cica, aki egy az egyben úgy néz ki, mint Pusheen

Egy francia cicabolondnak köszönhetően kiderült, hogy Pusheen nem csak a virtuális világban létezik. Julien Therrien macskája, Jackie egy az egyben a népszerű emotikon hasonmása, és még a szokásaik is megegyeznek. Nem hiszed? Mutatjuk!

Kép
Életmód

17 fotó, ami bizonyítja, hogy semmit sem lehet a pasikra bízni

Ahogy a mondás is tartja: "Ha akarsz valamit, csináld magad!" Nos, erről szemmel láthatóan pár nő megfeledkezett, vagy szimplán csak naiv volt, mikor azt hitte, hogy az ő édes mackója megcsinál helyette valamit! Normálisan.

Kép
Sztárok

Így parodizálja ki egy humorista a legnagyobb sztárok Instagram fotóit

Nagy rajongói vagyunk Celeste Barber Instagram-profiljának, mivel az ausztrál humorista sportot űz abból, hogy a legnagyobb hírességek képeit gondolja újra. Úgy a maga módján, ahogy ő látja őket - jöjjenek a legviccesebb megmozdulásai!

Kép
InStyle TV

Napi cuki: Amikor egy oroszlán nem tud a babatakarója nélkül elaludni - VIDEÓ

Lambert egy két éves oroszlán, akit még kölyökkorában mentettek meg az állatvédők. Mára boldogan tengeti életét, az egyetlen baj csupán annyi, hogy túl szelídnek bizonyult ahhoz, hogy visszaengedjék a természetbe. Például azért, mert mindene az alvós pléd!

Kép
Sztárok

8 híresség, aki Photoshopolt képekkel bukott le az Instagramon

Keresd a hibát a képen! Indulhatna ilyen felszólítással is ez a cikk. Oké, a sztárok sincsenek mindig tökéletes formában, de úgy látszik, egy profi retusáló stáb nélkül semmire se mennek a közösségi média világában. Nézd csak!

Kép
Sztárok

Mihalik Enikő legviccesebb edzős képei egyszerűen fergetegesek

Mialik Enikő köztudottan nagyon odafigyel alakjára és személyi edzőjével hetente négyszer edz keményen, hogy mindig csúcsformában legyen. Az edzések alkalmával úgy tűnik a modell nagyon elfárad, de jókedve mindig megmarad. Nézd csak!:) 1. A "kipurcant" állapot [/text][line][text]