Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Vanessa Paradis

Kép
Sztárok

Johnny Depp után ehhez a férfihoz ment hozzá a hétvégén Vanessa Paradis

A hétvégén férjhez ment Vanessa Paradis. Johnny Depp exe nem híresztelte a sajtóban az esküvőt, de szerencsére a nagy napról készült fotókat nem titkolja a nyilvánosság elől!

Kép
Sztárok

Híresebbek lesznek még a szüleiknél is? Itt van az új sztárgeneráció

Még egyikőjük sem töltötte be a húszat, de már most szuperhíresek. A következő sztárcsemeték így vagy úgy, szüleik nyomdokaiba léptek, de azt egyenlőre nehéz megjósolni, hogy ki milyen karriert fut majd be a jövőben. Modell munkák, fotózások, filmszerep és videoklipek - érdemes szemmel tartani őket!

Kép
Stílus

Minden idők legmeghatározóbb francia stílusikonjai

A francia nők stílusérzéke legendás. Mi is írtunk már szépségptitkaikról és öltözködési praktikáikról, de valójában nincs itt semmi titok, az igazi varázs a személyiségükben rejlik. Azzal pedig nehéz versenyre kelni - íme a 10 legnagyobb francia stílusikon, akikre irigykedve tekintünk!

Kép
Sztárok

Johnny Depp lánya a Chanel arca - FOTÓ

Édesanyja, Vanessa Paradis nyomdokain Lily-Rose Depp.

Kép
Sztárok

Menő modellmunkát kapott Johnny Depp 15 éves lánya

Csupán néhány hete debütált Johnny Depp és Vanessa Paradis álomszép lánya, Lily-Rose a Chanel show vörös szőnyegén, máris egy menő modellmunkát csípett meg.

Kép
Sztárok

Álomszép nő lett Johnny Depp lányából

Kénytelenek vagyunk a közhelyes mondással jönni: az alma nem esik messze a fájától. A jó gének elég jól összejöttek a Depp-családban, legalábbis erre enged következtetni Johnny és Vanessa lányának legfrissebb fotója.

Kép
Shopping

Igazi must have: Itt a Girl Bag a Chaneltől

A divatvilágnak jó oka van az ünneplésre: Lagerfeld új táskákat tervezett a Chanelnek! Nem is akármilyeneket: újraalkotta a Boy Baget és az ikonikus 11.12-t, és kijött egy újdonsággal, a Girl Baggel is.

Kép
Stílus

Exkluzív: a Chanel párizsi show-ján jártunk

Ma délelőtt mutatta be a Chanel legújabb kollekcióját a párizsi divathéten. Főszerkesztőnk, Szűcs Péter is a meghívottak között volt, és a show után azonnal küldte a sok-sok exkluzív képet, hogy mielőbb megoszthassuk veletek.