The Garden Studio

Kép
Stílus

Jakab Juli X The Garden Studio: Őszi sanzon

Jakab Juli, a hazai cool lista első helyezettje elsősorban forgatókönyvíró, de szuggesztív tekintete és különleges kisugárzása miatt egyre több filmszereppel találják meg a rendezők.

Kép
InStyle TV

Mei Kawa, avagy a videó, amit látnod kell

Ha egyetlen pillanat elegendő a szerelemhez, miért ne lehetne elég a belső világ megnyitásához? A Mei Kawa legújabb kampánya épp ezt bizonyítja. Idei bemutatkozó filmjének néhány kockája két ember kapcsolatát az elképzelhető legegyszerűbb, játékos mozdulatsorra korlátozza, néhány külső szimbólummal, mint egy vékony selyemszállal jelzi az összetartozást, de nem irányít, engedi, hogy minden egyéni értelmezést kaphasson.

Kép
Életmód

A kreativitás menő: Highlights of Hungary

A Toldi Klub szolgált helyszínéül a február 5-én csütörtökön már második alkalommal megrendezésre kerülő Highlights of Hungary díjátadónak. Az eseményt hatalmas érdeklődés övezte, és a fotók tanúbizonysága szerint mindenki győztesnek érezte magát.

Kép
Shopping

Tíz szuper magyar webshop

Tavalyi összeállításunkban már érintettük a legjobbakat, ezeket is érdemes megnézni, de íme most tíz magyar webshop, ahonnan még karácsony előtt megérkezhet az ajándék. Összeállította: Osvárt Judit.

Kép
Shopping

TOM’S cipők a The Garden Studióban – nyerd meg az egyiket!

A TOM’S cipők végre megérkeztek Magyarországra is! Mostantól megvásárolhatjátok őket a belvárosi The Garden Studióban vagy a webshopból is megszerezhetitek!

Kép
Shopping

Nagyszabású kiárusítás a hétvégén!

Július 5-ére és 6-ára (szombat és vasárnap) komoly leértékeléssel és akciókkal készül a Garden Studio.

Kép
Promóciók

Nyerj a TheGardenStudio és az InStyle játékán!

Játékra invitálunk titeket, kedves olvasók: a feladat egyszerű, csupán egy kérdésre kell helyesen válaszolnotok ahhoz, hogy megnyerjétek a három darab TheGardenStudio vásárlási utalvány egyikét.

Kép
InStyle TV

InStyle TV: Új magyar dizájnbolt nyílt

A Tomcsányi Dóri és Sikó Bálint szerelemgyerekeként született The Garden Studio a budapesti Kammermayer téren nyitotta meg új üzletét. Nem titkolt céljuk volt a költözéssel, hogy az elefántcsonttoronyban ragadt hazai divatszakmára reflektáljanak egy kedves, nyitott, átlátható és megfogható divat-design bolttal.