Tenki Réka

Kép
Stílus

Hatalmas büszkeség: Tenki Réka kiragyogott a sztárok közül a Berlinale vörös szőnyegén

Tenki Réka csodás ruhát választott az estére!

Kép
Életmód

Exkluzív: így pózol a gyönyörű magyar színésznő a Budapest Noir első plakátján

Nálunk láthatod először a Tenki Rékával készült plakátot!

Kép
Sztárok

Tenki Réka és Gryllus Dorka is Je Suis Belle-ben tündökölt a Berlinalén

Mindketten fantasztikusan néztek ki!

Kép
Életmód

Ultramenő jótékonysági kampány az UNICEF-től: Divatbabákkal a gyermekekért

Az eredeti, francia kampány után – ahol többek között a Chanel, Louis Vuitton és Christian Dior divatház képviseltette magát - ezúttal a magyar divatszakma tervezőinek krémje tervezett dizájn babát és hozzá illő babaruhát az UNICEF ultramenő kampányához.

Kép
Életmód

Trokán Nóra, ahogy még sosem láttátok

A 011 Alkotócsoport színésznőit önfeledt pillanatban kapta lencsevégre Dobos Tamás fotóművész. A találkozás apropója a június 7-11-ig tartó 011 Fesztivál volt. Trokán Nóra (Örkény Színház), Pálos Hanna, Borbély Alexandra (Katona József Színház) és Bata Éva (Vígszínház) a fesztiválon látható darabbeli szerepük szerinti jelmezeikben láthatóak, csak most, egy képen.

Kép
Stílus

Fashion Week Budapest - A legjobb instagramos fotók

A legnevesebb hazai tervezők 2014-15-ös őszi-téli kollekcióit vonultatta fel az elmúlt hétvégén a TONI&GUY Fashion Week Budapest. Idén is hat magyar márka – a KataSzegedi, a NUBU, a Je Suis Belle, az ANDA, a Nanushka valamint a USE unused– kreációit csodálhatta meg a szakma a kifutón.

Kép
Sztárok

Tenki Réka köszönete

A decemberi InStyle címlapján Tenki Réka mosolyog az olvasókra. Címlapsztárunk volt az InStyle Style Award közönségdíjasa is, a decemberi szám divatanyagához pedig hitchcocki hangulatban fotóztuk.

Kép
Sztárok

Jakabos Zsuzsanna is InStyle-pólóval kampányol a mellrák ellen

Hatalmas sikert aratott az InStyle jótékonysági kezdeményezése, amelyhez szeptemberben öt neves színésznő - Pálmai Anna, Tenki Réka, Pálos Hanna, Borbély Alexandra és Törőcsik Franciska – is csatlakozott. Stílus neked az egészségért - hirdettük a kampányt, amelynek célja az volt, hogy sztárjainkkal együtt hívjuk fel a figyelmet a mellrák elleni küzdelem fontosságára.

Kép
InStyle TV

Így készült: Tenki Réka hitchcocki hangulatban

Megjelent a decemberi InStyle, a címlapon Tenki Réka, aki elsőként nyerte el az InStyle stílusdíját az októberben megrendezett InStyle Style Awardon.

Kép
InStyle TV

Így készült: Tenki Réka az InStyle címlapfotózásán

Megjelent a decemberi InStyle, a címlapon Tenki Réka, aki elsőként nyerte el az InStyle stílusdíját az októberben megrendezett InStyle Style Awardon.

Kép
Sztárok

Tenki Réka az InStyle decemberi címlapján

Megjelent a decemberi InStyle, a címlapon Tenki Réka, aki elsőként nyerte el az InStyle stílusdíját az októberben megrendezett InStyle Style Awardon. Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jársz: alább láthatsz egy kis ízelítőt a tartalomból.

Kép
Stílus

Exkluzív fotók: Ilyen volt az InStyle Style Award

Először rendeztük meg Magyarországon az InStyle stílusdíj-átadóját, az InStyle Style Awardot. Olvasóink bármelyik meghirdetett kategóriában javasolhattak jelölteket a szakmai zsűrinek.

Kép
Sztárok

Trokán Nóra az InStyle stílusdíj-átadóján

Trokán Nóra, az Örkény Színház művésznője is jelölt volt az InStyle stílusdíjára "A legstílusosabb nő" kategóriában. Végül Tenki Réka vitte el a díjat, akivel vidáman mosolyogtak a díjátadón a fotósok kamerájába.

Kép
Sztárok

Palvin Barbara az InStyle Style Awardon

Palvin Barbara sem hagyta ki az InStyle Style Awardot: a magyar topmodell ügynökeivel, Baráti Vincével és Méhész Balázzsal, valamint modelltársaival érkezett a díjátadóra, ahol több Icon Model Management-es lány - köztük Srej Zsófi topmodell - is fellépett a magyar tervezők őszi-téli kollekcióit bemutató show-n.

Kép
Sztárok

A legstílusosabb nő: Tenki Réka

Tenki Réka nyerte el az október 2-án megrendezett InStyle Style Award stílusdíját "A legstílusosabb nő" kategóriában. A gyönyörű színésznő a díjátadón is tündökölt.

Kép
Stílus

InStyle Style Award - az InStyle stílusdíj-átadója

Először rendeztük meg Magyarországon az InStyle stílusdíj-átadóját, az InStyle Style Awardot. Olvasóink bármelyik meghirdetett kategóriában javasolhattak jelölteket a szakmai zsűrinek. A gyönyörű díj Szőke Gábor Miklós alkotása.

Kép
InStyle TV

Üzenj a pólóddal! - így készült az InStyle mellrákellenes kampánya

Stílus neked az egészségért: Az InStyle magazin szerkesztősége idén először pólókat tervezett neked, hogy sztárjaival együtt felhívja a figyelmet a mellrák elleni küzdelem fontosságára.

Kép
Életmód

Római vakáció: A nyár legromantikusabb szerelme Szentendrén

60 éve mutatták be Audrey Hepburn és Gregory Peck főszereplésével a Római vakáció című filmet. Cole Porter-slágerekkel dúsított színpadi változatát július 26-án mutatja be az Orlai Produkciós Iroda a Szentendrei Teátrummal közösen. Néhány napja Tenki Rékával olvashattatok nálunk egy interjút a darab kapcsán, most pedig Pelsőczy Réka rendező mesél az előadásról.

Kép
Életmód

Színház: Római vakáció Szentendrén

A Szentendrei Nyár programsorozat keretében július 26-án lesz a Római vakáció című darab ősbemutatója. F. Nagy Ágnes ajánlja.