Keressük 2023 legstílusosabb és legtudatosabb kutya-gazdi párosait!
Jelentkezz

Színház

Kép
Sztárok

„Most már tudok nevetni magamon, ha elrontok valamit” - interjú Széles Flórával

A Budapesti Operettszínház több mint 10 év után újragondolta a Monte Cristo grófja romantikus musicalt és május 19-én, 20-án, illetve 21-én új dalokkal, továbbá látványos díszletekkel mutatják be azt a színpadon. Az előadás egyik főszereplőjével, Széles Flórával arról beszélgettünk, miért aktuális még ma is Alexandre Dumas műve.

Kép
Életmód

A kultúra gyöngyszemei: 8 kihagyhatatlan budapesti színházi előadás, amit látnod kell

Mit érdemes megnézni most a színházban? Jöjjön pár kihagyhatatlan budapesti előadás!

Kép
Életmód

Stílusnagykövetünk ajánlja: Győr legjobb cukrászdája

Második stílusnagykövetünk, Polgár Eszter szülővárosa, Győr legstílusosabb helyeit népszerűsítve blogol az InStyle.hu-n. Íme a legújabb bejegyzés, a korábbiakat pedig ide kattintva olvashatjátok!

Kép
Stílus

Stílusnagykövetünk ajánlja: Színház Győrben

Második stílusnagykövetünk, Polgár Eszter egy hónapon át blogol az InStyle.hu-n, így népszerűsítve szülővárosa, Győr legstílusosabb helyeit. Íme a legújabb bejegyzés, a korábbiakat pedig ide kattintva olvashatjátok!

Kép
Életmód

Vetkőző férfiak a Thália Színházban

Igazi férfiak. Esetlenek és tökéletlenek, de eldöntötték: vetkőzni fognak. Októbertől lesz látható a Thália Színház évadnyitó darabja, az Alul semmi.

Kép
Életmód

Programajánló: Ketten egyedül Csányi Sándorral és Schell Judittal

Május 9-én mutatta be a Thália Színház legújabb produkcióját, a Ketten egyedül című darabot. A darabból készült a Krumpirózsa című híres film Al Pacinóval és Michelle Pfeifferrel a főszerepben.A darabbeli felszolgálót és szakácsot, Schell Judit és Csányi Sándor személyesítik meg.

Kép
Sztárok

Színpadon a Közelebb Dobó Katával és Anger Zsolttal

A 011 Alkotócsoportot modern szemléletmódjáról, konvenciókat felrúgó, filmszerű előadásairól ismerhetjük. Ezúttal Parick Marber: Közelebb (Closer) című színművét viszik színpadra, a közönség financiális bevonásával egy Indiegogo kampány keretében.

Kép
Promóciók

Jutalomjáték a Játékszínben

Bernard Slade vígjátékát Szirtes Tamás vitte színre. Ha nem ismernéd a darabot:

Kép
Sztárok

Dobó Kata blogja: "Így készülök az InStyle Style Awardra"

Mostantól Dobó Kata színésznő, a TV2-n futó StílusVadász műsorvezetője blogol rendszeresen az InStyle.hu-n munkáról, hétköznapokról, kedvencekről és még sok-sok másról, olvassátok!

Kép
Stílus

A te stílusod: Pálmai Anna #5

Ezen a héten Pálmai Anna, a budapesti Katona József Színház művésznője mutatja meg gardróbjának kedvenc darabjait. A fotókat Borbély Alexandra – Anna kolléganője és jóbarátja – készítette.

Kép
Életmód

Színház: Római vakáció Szentendrén

A Szentendrei Nyár programsorozat keretében július 26-án lesz a Római vakáció című darab ősbemutatója. F. Nagy Ágnes ajánlja.

Kép
Életmód

Villáminterjú: Tóth Auguszta

Munkatársunk, F. Nagy Ágnes Pécsen járt, a 13. Országos Színházi Találkozón.