Super Channel

Kép
Életmód

Highlights of Hungary 2016: A Perceptual Thinkers kapta az InStyle különdíját

Teltházas díjátadó gálával zárult szerda este a Toldi Klubban a kreatív szektor értékmenedzsmentjével foglalkozó Super Channel által immár harmadik alkalommal megrendezett Highlights of Hungary. A kurátorok által kiválasztott ötvenhárom jelöltből került ki az a tíz közönségdíjas, akikre a szavazási időszak alatt több mint tízezren voksoltak. A Forbes, az InStyle, valamint a Budapest Főváros Önkormányzata és a BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. jóvoltából három különdíjat is átadtak.

Kép
Életmód

Indul a Highlights of Hungary, 2015 legkreatívabb magyar projektjeinek versenye

Újra itt a Highlights of Hungary, ezúttal 2015 legkreatívabb magyar projektjeit keressük! Ahogy tavaly, idén is médiapartnerként támogatja az InStyle a kezdeményezést.

Kép
Életmód

A kreativitás menő: Highlights of Hungary

A Toldi Klub szolgált helyszínéül a február 5-én csütörtökön már második alkalommal megrendezésre kerülő Highlights of Hungary díjátadónak. Az eseményt hatalmas érdeklődés övezte, és a fotók tanúbizonysága szerint mindenki győztesnek érezte magát.

Kép
Stílus

Az év legkreatívabb projektjeit keresik – szavazz te is!

A hazai kreatív ipar évről évre számtalan sikeres és elismert projektet termel ki. A kreatív szakma értékmenedzsmentjével foglalkozó Super Channel idén második alkalommal rendezi meg a Highlights of Hungary�t, amely díjátadó gálával zárul a Toldi Klubban február 5-�én.