Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Streetstyle

Kép
Stílus

5 dolog, amire mindig figyelj, ha skinny farmert kapsz fel!

Van, aki unja, van aki viszont még mindig erre a fazonra esküszik. Viszont amilyen könnyen variálhatónak tűnik a szabása miatt, annyira sok hibát lehet elkövetni vele.

Kép
Shopping

A 90-es években mindenki ebben táncolt

Az idén 20 éves évfordulóját egy exkluzív kollekcióval ünnepli a Skechers: visszahozza a márka egyik legendás modelljét, az Energy Sneakert, amely nem kisebb személyiség, mint Britney Spears lábain vonult be a világ köztudatába.

Kép
Stílus

Így hordd a tavasz alapdarabját, az overált!

Szereted a kényelmet, de mégis stílusos akarsz maradni? Akkor jó hírünk van, ugyanis a szezon egyik alapdarabja az overál. Megmutatjuk, hogy hogyan viseld őket.

Kép
Stílus

Örök darab: a fekete pulóver

Bár lassan kezd tavaszodni, a reggelek még hűvösek és a Nap sugarai egyelőre még inkább csak a lelkünket melengetik. Ezért úgy gondoltuk, bőven belefér egy inspiráló összeállítás a tél egyik kedvenc darabjához. Szerintünk így hordd a fekete pulóvert!

Kép
Stílus

A New York Fashion Week legmenőbb street style fotói

Az elmúlt napok a szokásosnál is izgalmasabbak voltak New York számára. Ezerrel dübörgött a Fashion Week, és a divat elitje igazán kitett magáért. Összeállításunkban meghökkentő, mókás és sikkes szetteket egyaránt találsz. 1.

Kép
Stílus

Ragyogó kabátok: így készülj a tavaszra!

Bár a február csak 28 napos, a tél utolsó hónapja mégis fájdalmasan hosszúnak tűnik. A nap sugarai még nem melegítenek, a hó már csak olvadt latyak és a decemberben még annyira menő monokróm szettek egyre nyomasztóbbak. Egy friss árnyalatú rózsaszín kabát a legmorcosabb téli napodat is feldobja majd!