Srej Zsófi

Kép
InStyle TV

A 10 legjobb magyar klip 2015-ből

Annyi jó magyar klip született 2015-ben, hogy nem győztünk válogatni közülük toplistánkba. Vajon a te kedvenced köztük van? Figyelem, szubjektív válogatás következik! ;)

Kép
InStyle TV

Éder Krisztián rendezte a Mary PopKids videoklipjét

Debütált a Mary PopKids zenekar legújabb, Revolution című dalának videoklipje. A Heineken támogatásával megvalósult videót Éder Krisztián rendezte.

Kép
Stílus

Fashion Week Budapest - A legjobb instagramos fotók

A legnevesebb hazai tervezők 2014-15-ös őszi-téli kollekcióit vonultatta fel az elmúlt hétvégén a TONI&GUY Fashion Week Budapest. Idén is hat magyar márka – a KataSzegedi, a NUBU, a Je Suis Belle, az ANDA, a Nanushka valamint a USE unused– kreációit csodálhatta meg a szakma a kifutón.

Kép
Stílus

Ilyen volt a Fashion Week Budapest

A legnevesebb hazai tervezők 2014-es tavasz-nyári kollekcióit vonultatta fel az elmúlt hétvégén a TONI&GUY Fashion Week Budapest. Idén hat magyar márka – a Nanushka, a Je Suis Belle, a USE unused, az Anda, a Nubu és a KataSzegedi – kreációit csodálhatta meg a szakma a kifutón.

Kép
Sztárok

Kondás Kata az InStyle Style Awardon

Az InStyle Style Awardon egy különleges divatbemutatót is rendeztünk, amelyen öt magyar dizájner őszi-téli kreációit mutatták be olyan topmodellek, mint Srej Zsófi (Sophie Srej - Icon), Kondás Kata (Kate Kondas - VM) vagy Szepesi Melinda (VM).

Kép
Szépség

Álomsminkek a kifutóról

Kép
Stílus

Bravó, Fashion Week Budapest!

A szakma számára meghirdetett zártkörű rendezvény ebben a szezonban még inkább felkeltette a divatvilág érdeklődését, hiszen a neves magyar újságírók és bloggerek mellett már a francia, a német és a cseh sajtó egyes képviselőit is hellyel kínálhatták a szervezők a bemutatók különböző soraiban.