Sort

Kép
Stílus

Ismét eljött a biciklis nadrágok ideje – Mutatunk is pár szuper shoppingtippet

A biciklis nadrágok szélesebb körben is sikerre futottak 2019-ben, így talán nem meglepő az sem, hogy 2020 nyarán ismét előtérbe kerülnek majd.

Kép
Stílus

Nyáron a hercegnők is hordanak sortot, lesd el a stílusukat

Hivatalosan is itt a sortszezon, amiről mindenkinek a falatnyi farmerek jutnak eszébe. Pedig annyiféle rövidnadrágból választhatsz még! Hercegi tippeket gyűjtöttünk össze, hiszen ők aztán tudják, hogy hogyan kell stílusosan viselni ezt a ruhadarabot.

Kép
Stílus

Így viselj sikkesen sortot nyáron

A strandon kívül kicsit trükkös lehet, de a tippjeink segítségével bárhol megállja a helyét!

Kép
Stílus

Feltalált egy új ruhadarabot? Ennél furcsábbat még sosem láttunk Kendall Jenneren!

Végülis, így is el lehet vágni egy farmert…

Kép
Stílus

Öltözz úgy, mint egy stylist #11: Urbánus sikk nyárra hangolva

Legstílusosabb munkatársaink segítenek abban, hogy olyan rafináltan állíthasd össze te is a napi outfitedet, ahogyan csak egy stylist tudja. Most ismét fashion market editorunk, Tankó Tekla rafinált szettjéből inspirálódhattok.

Kép
Sztárok

Jennifer Lawrence extramini farmersortját látnod kell

Jennifer Lawrence sosem volt szégyenlős: a 24 éves színésznő korábban is szívesen mutatta meg izmos alakját a kíváncsi újságíróknak, legutóbb például egyenesen ruha nélkül fotózták.

Kép
Stílus

Éljen! Cheryl Cole magyar tervezőt választott

Fantasztikus hét ez mind Cheryl Cole, mind magyar tervezőnk, NAPSVGAR számára. A brit énekesnő rekordokat döntöget a slágerlistákon, és nagy örömünkre magyar tervezőnktől választott ruhát új lemezének hivatalos imidzsfotózásához.

Kép
Shopping

Rihanna, Jennifer Aniston és Lana Del Rey kedvence a farmersort

Lányok – itt az ideje, hogy újra megmutassátok lábaitokat! Így teszi az összes sztár, Rihannától Lana Del Rey-en át Jennifer Anistonig.

Kép
Shopping

Egy sort és más semmi - Itt a 7 legjobb darab

It's short-time! - mondhatnánk frappáns angol kifejezéssel. A miniszoknya túl egyértelmű választás lenne? Válassz egy vagány sortot a lábvillantáshoz!

Kép
Stílus

Fesztiválnapló: Lendvai Lilla #4

Sziasztok, Lendvai Lilla vagyok, stylist és fesztiválőrült. Imádom a szabad hangulatot, a sokféle embert és látni azt, hogy ilyenkor minden impressziót megvalósíthatunk az öltözködésben. Ez az én szenvedélyem! Kövessétek a fesztiválnaplómat a Balaton Soundról, és lessetek bele egy stylist fesztiválmindennapjaiba.