Sex And The City

Kép
Sztárok

A Szex és New York folytatása visszatér egy második évaddal – A szereplők elárulták, mit gondolnak erről!

Ki az, aki már nagyon várja az új részeket?

Kép
Stílus

5 ikonikus Carrie Bradshaw szett, amit feltétlenül próbálj ki nyáron

Talán nem esünk túlzásokba, mikor azt mondjuk, hogy sokan szívesen beszabadulnának Carrie Bradshaw legendás gardróbjába. Mit viselt minden idők egyik legnagyobb stílusikonja a forró nyári napokon? Íme 5 kedvencünk tőle!

Kép
Sztárok

SJP árulkodott: Újabb fejlemények derültek ki a Szex és New York folytatásáról

A rajongók idegei már pattanásig feszülnek, ami nem is csoda, hiszen 12 éve ért véget a sorozat, a második film pedig 2010-ben jelent meg. Most viszont SJP végre megszólalt!

Kép
Életmód

Így boldogulnának a pasikkal 2016-ban a Szex és New York szereplői

A Szex és New Yorkból sok mindent megtanultunk a szerelemről, de egy valamit sajnálunk - a sorozat még egy olyan időben játszódott, amikor nem voltak társkeresők. Azóta berobbantak a randi appok, és talán nagyobb a választék, de pasizni most sem lett könnyebb. Sőt! Szóval elképzeltük, hogyan boldogulnának a csajok a 21. század kaotikus randivilágában. Jó szórakozást!

Kép
Sztárok

Ennyit változott Mr. Big a Szex és New York óta - FOTÓK

Mit gondoltok, Chris Noth még mindig olyan szívdöglesztő, mint húsz évvel ezelőtt? A sorozat után minden esélye meg volt arra, hogy ő legyen a következő George Clooney, hiszen bomlottak utána a nők. De nem lett, vajon miért nem lett?

Kép
Sztárok

Szerelmi zűrök Olaszországban: Sarah Jessica Parker 5 év után visszatér

Sarah Jessica Perker ezúttal egészen Toszkánáig utazik, hogy megtalálja a boldogságot. Bizony, mindannyiunk kedvenc színésznője és stílusikonja újra visszatér a mozivászonra!

Kép
Shopping

Ezt ajándékozd Szex és New York karakterű barátnőidnek karácsonyra

Imádott sorozatunk inspirálta az alábbi ajándékválogatást: elképzeltük, hogy vajon melyik Szex és New York karakter milyen ajándékot szeretne magának karácsonyra és össze is szedtük ezeket. Neked nincs más dolgot, mint kitalálni, hogy melyik barátnőd melyik karakternek feleltethető meg való életben: Carrie, Miranda, Charlotte, esetleg Samantha? Lássuk!*

Kép
Sztárok

Sarah Jessica Parker megunta, hogy Carrie-hez hasonlítják

Sarah Jessica Parker és Carrie Bradshaw neve teljesen egybeforrt az évek alatt. De mit gondol erről a színésznő?

Kép
Stílus

Carrie Bradshaw vagy Sarah Jessica Parker? - Visszatért a divat New York utcáira

Carrie Bradshaw visszatért New York utcáira? Arról, hogy a várva várt harmadik rész elkészül-e valaha, még mindig nem tudjuk, de szemmel láthatóan Sarah Jessica Parker is hiányolja a divatmániás írónő életét.

Kép
Sztárok

10 alkalom amikor Sarah Jessica Carrie Bradshawnak öltözött

Az örök kedvenc stílussorozatunk és lelki feltöltődésünk nagyasszonya, Sarah Jessica Parker a való életben is épp olyan sokszínű és egyedi stílusikon, mint a sorozatbeli Carrie Bradshaw. Ha nem hiszed, nézd meg galériánkat!:)

Kép
Életmód

Kedvenc Szex és New York idézeteink

A 4 barátnő, Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda olyan sok szuper gondolatot és aranyköpést osztottak meg velünk a Szex és New York 6 évada alatt, hogy úgy döntöttük, számba vesszük kedvenceinket! Neked melyik a kedvenc idézeted a sorozatból?

Kép
Stílus

Jöhet a Szex és New York 3. része?

Jó hírünk van a Szex és New York rajongóknak! Sőt, a jónál is jobb.