Sarah Jessica Parker cipő

Kép
Sztárok

10 vintage esküvői fotó minden idők legnagyobb divatikonjairól

Nincs is romantikusabb és inspirálóbb dolog az esküvői ruha kiválasztása előtt, mint a történelem legstílusosabb menyasszonyainak vintage esküvői képeiet nézegetni, hiszen remek tippeket leshetünk el tőlük.

Kép
Sztárok

Best of SJP: A legemlékezetesebb vörös szőnyeges ruhák

Nem kérdés, hogy Sarah Jessica Parker korunk egyik legnagyobb stílusikonja. A Szex és New York sorozattal berobbant, ma már cipőket tervező színésznő kegyeiért a legnagyobb divatházak versengtek és versengenek napjainkban is.

Kép
Stílus

10 érdekesség, amit még Carrie Bradshaw sem tudott a cipőkről

Még az igazi cipőmániás, Carrie Bradshaw minden bizonnyal elámulna azokon a vicces és meglepő tényeken, amik eddig elkerülték a mi figyelmünket is. Olvass tovább, hogy mindent megtudhass a nők kedvenc kiegészítőiről!

Kép
Stílus

7 életreszóló tanács Carrie Bradshaw-tól

Sarah Jessica Parker a napokban mutatta be saját cipőkollekcióját és nekünk rögtön eszünkbe jutott a Carrie Bradsaw lenyűgöző ruhatára, ami után minden Szex és New York rajongó áhítozott. De nem csak Carrie gardróbja égett be örökre az emlékezetünkbe, hanem jópár örökérvényű tanács is.

Kép
Sztárok

Sarah Jessica Parker divatkitüntetést kapott

Sarah Jessica Parker SJP cipőkollekcióját díjazták egy igazán különleges kitüntetéssel. A színésznő stílusosan jelentette be a hírt rajongóinak.

Kép
Sztárok

Királynői pompával vonult Sarah Jessica Parker

Még mindig ő a stíluskirálynő, ez vitathatatlan. Sarah Jessica Parker a New York-i balettgálán nyűgözött le mindenkit.

Kép
Életmód

Ilyen luxusban él Sarah Jessica Parker - FOTÓK

A Sarah Jessica Parker New York-i otthonáról készült képek pedig bejárták a világsajtót. A legjobb az egészben, hogy 22 millió dollárért most bárki megvásárolhatja a csodaszép, óriási gardróbbal ellátott ingatlant.

Kép
Stílus

Megérkezett Sarah Jessica Parker második kollekciója!

Újabb darabok Carrie Bradshaw cipőuniverzumában! Sőt, már táskák is vannak! Íme kedvenc darabjaink Sarah Jessica Parker kollekciójából!

Kép
Sztárok

A hét legstílusosabbja: naná, hogy Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker mostanában ritkán jelenik meg vörös szőnyegesen eseményeken, de ha igen, akkor mindig gondoskodik arról, hogy emlékezetes maradjon a pillanat, amikor a vörös szőnyegen pózolt.

Kép
Sztárok

Sarah Jessica Parker az InStyle áprilisi címlapján

Megjelent az áprilisi InStyle új méretben, most még kedvezőbb áron, a címlapon Sarah Jessica Parkerrel, aki végre cipőket tervezett. Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jársz: alább láthatsz egy kis ízelítőt a tartalomból.