SJP by Sarah Jessica Parker

Kép
Stílus

Megcsinálta! Sarah Jessica Parker megtervezte a cipőt, ami egyszerre kényelmes és szupernőies

Ki más lett volna képes megugrani ezt a szintet?

Kép
Sztárok

Best of SJP: A legemlékezetesebb vörös szőnyeges ruhák

Nem kérdés, hogy Sarah Jessica Parker korunk egyik legnagyobb stílusikonja. A Szex és New York sorozattal berobbant, ma már cipőket tervező színésznő kegyeiért a legnagyobb divatházak versengtek és versengenek napjainkban is.

Kép
Sztárok

Sarah Jessica Parker divatkitüntetést kapott

Sarah Jessica Parker SJP cipőkollekcióját díjazták egy igazán különleges kitüntetéssel. A színésznő stílusosan jelentette be a hírt rajongóinak.

Kép
Életmód

Ilyen luxusban él Sarah Jessica Parker - FOTÓK

A Sarah Jessica Parker New York-i otthonáról készült képek pedig bejárták a világsajtót. A legjobb az egészben, hogy 22 millió dollárért most bárki megvásárolhatja a csodaszép, óriási gardróbbal ellátott ingatlant.

Kép
Stílus

Megérkezett Sarah Jessica Parker második kollekciója!

Újabb darabok Carrie Bradshaw cipőuniverzumában! Sőt, már táskák is vannak! Íme kedvenc darabjaink Sarah Jessica Parker kollekciójából!

Kép
Sztárok

A hét legstílusosabbja: naná, hogy Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker mostanában ritkán jelenik meg vörös szőnyegesen eseményeken, de ha igen, akkor mindig gondoskodik arról, hogy emlékezetes maradjon a pillanat, amikor a vörös szőnyegen pózolt.

Kép
Shopping

Láttad már Sarah Jessica Parker cipőkollekcióját?

Jimmy Choo és Manolo Blahnik neve Sarah Jessica Parkernek köszönhetően cseng ismerősen mindenhol a világon. Most azonban rajta a sor: saját cipőivel lépett elő, amelyeket az egyik legmenőbb áruház, a Nordstrom árul.