Keressük 2023 legstílusosabb és legtudatosabb kutya-gazdi párosait!
Jelentkezz

Rooney Mara

Kép
Sztárok

Nem fogod elhinni, hogy melyik színésznő bújik majd Audrey Hepburn bőrébe

Már most izgalmasnak ígérkezik!

Kép
Sztárok

2 év után végre eljegyezték egymást?

Bár Rooney Mara és Joaquin Phoenix kapcsolatának nem sokat jósoltak a rajongók 2 évvel ezelőtt. most bejelentették a nagy hírt.

Kép
Sztárok

Szavazás: Az amerikai vagy a francia hírességek szebbek Cannes-ban?

Dübörög a cannes-i filmfesztivál, mi pedig nem győzzük kapkodni a fejünket a mesés vörös szőnyeges szettek láttán.

Kép
Stílus

InStyle top10: Ők voltak az Oscar-gála legjobban öltözött sztárjai

Vasárnap este lezajlott az év legjobban várt vörös szőnyeges eseménye, az Oscar. Végigkövettük a díjátadót, és miután örömmámorban úszva beszámoltunk a Saul fia sikeréről, összeállítottunk egy toplistát a legjobban öltözött sztárokról is. A cikk végén ti is szavazhattok a kedvencetekre!

Kép
Stílus

Kinek áll jobban? Sztárok vs. szupermodellek

A hírességek állandó vendégei a legnagyobb divatbemutatóknak, és ha egyszer megtetszik nekik valami, akkor azonnal lecsapnak a kiszemelt darabra. Minden adottságuk megvan ahhoz, hogy felvegyék a versenyt a szupermodellekkel, döntsétek el, kinek áll jobban!

Kép
Sztárok

A BAFTA-díjátadó legszebb vörös szőnyeges szettjei

Vasárnap este átadták 2016-os év BAFTA díjait. A britek Oscarjaként is emlegetett rendezvényen hasítottak a legnagyobb hírességek, és alig győztünk válogatni a mesés szettek közül. Íme szerkesztőségünk kedvencei!

Kép
Sztárok

InStyle top 15: Ők voltak a Golden Globe legstílusosabb sztárjai

A magyar sikerről már beszámoltunk, most jöjjön a kedvencünk, a vörös szőnyeges mustra! Íme az InStyle top 15-ös listája a Golden Globe díjátadóról - szerinted ki volt a legszebb?

Kép
Stílus

10 sztár, akinek szédületesen áll a rövid haj

Bizony, a hosszú hullámos lobonc Hollywoodban már nem menő. Erre a legjobb példa a követkő 10 A-listás sztár, akinek sokkal jobban áll a rövid haj, és nem is akarnak megválni tőle!

Kép
Szépség

Őszi top hajtrend: Ezért a frizuráért vannak oda a sztárok

Ugyanazért a frizuráért van oda Katalin hercegné és Rihanna. A hírességek új mániája, és egyben az őszi top hajtrend a félkonty - lehet elegáns, vagy hanyagul sikkes, ráadásul nem is tart sokáig elkészíteni. Nézd meg, kik kaptak rá a laza hajtrendre, és hogyan készítheted el te is villámgyorsan!

Kép
Sztárok

Filmajánló: A nő, avagy sztárparádé a mozikban

Milyen az ideális társ? Könnyű felsorolni: aki odafigyel ránk, aki megért, aki mindenben segít és persze nagyon szeret. Persze, hogy mindenki erre vágyik! De vajon létezik egyáltalán? Brunner Ágnes ajánlja.