Projekt Showroom

Kép
Életmód

10+1 remek program Budapesten

Tele szuper programokkal a május, sőt: a június is – ezekből válogattunk Neked, vésd be őket mind a naptáradba!

Kép
Shopping

A 10+2 legjobb karácsonyi popup üzlet Budapesten

Szerencsére idén számos karácsonyi popup üzlet és más, szezonális és kedvezményes vásárlást biztosító esemény között válogathatsz, ha már unod a megszokott üzleteket – íme a mi kedvenceink! Osvárt Judit ajánlja.

Kép
Shopping

Újra Projekt Showroom a legjobb nemzetközi dizájnerruhákkal

Újra lesz Projekt Showroom a használt dizájnerruhák legjavával!

Kép
Életmód

Projekt Showroom: Antik és vintage bútorraktár újratöltve

Tavaly februárban hatalmas érdeklődéssel fogadták a látogatók a Projekt Showroom Hajós utcában megtartott antik és vintage bútorboltját. Most nagyobb térben, koncepciózusabban és még sokkal több ötlettel rendezik meg a tavalyi villámbolt nagytestvérét – hogy ez a tavasz is jól induljon! A tervezésben Matisz Alíz enteriőrtervező és stylist segített a szervezőknek. A pop-up boltnak ezúttal a Balassi Bálint utcai Blitz Galéria ad otthont.

Kép
Életmód

Last minute karácsonyi vásárok Budapesten

Már csak pár nap karácsonyig, és ötleted sincs, mit vásárolj a szeretteidnek? Nem szeretnél a minden évben jól-rosszul bevált ajándékokkal előrukkolni? Akkor nézz körül a legjobb budapesti last minute tervezői vásárokban!

Kép
Életmód

Projekt Showroom: Minden, ami nyár

Nyári popup bolt nyílt egy hónapra a nyár legizgalmasabb újdonságaival, ahol a nyári szépségápolási trendeknek és természetes bőrvédelemnek megfelelő termékeket is találtok, de emellett a gyerekek szórakoztatására is gondoltak, és persze tartogatnak még meglepetéseket.