Pazár Krisztina

Kép
Életmód

Idén is vár mindenkit Budapest egyik legszebb karácsonyi vására

Ismét megnyitott az egyik legszebb karácsonyi vásár az Európa legjobb szállodájának választott budapesti Four Seasons Hotel Gresham Palace-ban. A dekoráció ezúttal a Cup Of Charm (Szigeti Zsófi és Lukász Eszter enteriőrstylistok) tervei alapján készül el, Diótörő tematikában.

Kép
Sztárok

Magyar büszkeségek a rigai balettgálán

Újabb okunk van a büszkeségre: két magyar balettművész, Pazár Krisztina és Bajári Levente képviselte hazánkat Rigában, az ötödik alkalommal megrendezett Etoile Balettgálán.

Kép
Stílus

Magyar tervező tarolt a London Fashion Weeken

Napsugar von Bittera – az egyetlen magyar tervező, akinek kreációi kaphatók az il Bacio di Stile luxusáruházban – nemrég a londoni és a párizsi divathéten mutatta be 2014-15-ös őszi/téli kollekcióját.

Kép
Sztárok

Pazár Krisztina és Bajári Levente az InStyle Style Awardon

Pazár Krisztina és Bajári Levente állandó vendégei az InStyle eseményeinek - a tavasszal megrendezett "Bringával a vörös szőnyegen" bemutatón is végiggurultak a vörös szőnyegen. Az Operaház magántáncosai a tegnapi InStyle Style Awardon is tiszteletüket tették.

Kép
Stílus

A te stílusod: Pazár Krisztina #5

"A virágos Hollister nyári ruhámat egy barátnőmtől kaptam. Bár ritkán hordok ennyire rövid szoknyát, ezt mégis nagyon szeretem. Ezt viseltem a harmincadik születésnapomon is."

Kép
Stílus

A te stílusod: Pazár Krisztina #4

"Világos Hollister farmer és neon festékfröccsenésekkel díszített felső. Azt hiszem, kijelenthetem, hogy farmerőrült vagyok. Rengeteg farmerem van, azt hordom a legszívesebben. A blúzom Gilly Hicks, a cipőm Adidas. A piros és a rózsaszín legtöbb árnyalatát imádom. Azt hiszem, ez öltöztet a legjobban."

Kép
Stílus

A te stílusod: Pazár Krisztina #3

"A piros, virágos Denny Rose ruha télen-nyáron működik. Hidegebb évszakban harisnyával, csizmával, melegben csupasz lábbal, magas sarkúval, papuccsal, szandállal, balerinacipővel és övvel is hordhatom. Univerzális."

Kép
Stílus

A te stílusod: Pazár Krisztina #2

"Ritka, hogy egy lábbelivel feltűnést keltek, hiszen a magasságom és a szakmám miatt csak ritkán veszek fel magas sarkút, fontos, hogy pihentessem a lábamat. Ezzel a piros Hunter gumicsizmával, amit online vásároltam, mindig sikert aratok. A farmersort Hollister, a selyemblúz Sinequanone. A lábam kiegészítője pedig a gyógytapasz. :)"

Kép
Stílus

A te stílusod: Pazár Krisztina #1

"A púderszínű Zara szoknya és a fekete trikó kombinációja azért az egyik kedvenc szettem, mert lehet elegáns, de akár teljesen hétköznapi viselet is. Odavagyok a finom színéért! Már csak barnulnom kellene hozzá. :)"

Kép
Stílus

Stílusos bringások a vörös szőnyegen