Pax Jolie-Pitt

Kép
Sztárok

Lemaradtunk valamiről? Angelina Jolie nagyon sármos kísérővel érkezett a Golden Globe-ra

Ennél jobb kísérőt nem is választhatott volna magának Angie!

Kép
Sztárok

Megható fotó: Így örülnek Angelina Jolie-nak a gyerekei

Angelina Jolie két legidősebb lányát, a 10 éves Zaharát és a 8 éves Shiloh-t is elvitte a hétvégén megrendezett Kids’ Choice Awards díjátadó gálára. A 39 éves színésznőnek ez volt az első nyilvános megjelenése, mióta eltávolíttatta a petefészkét is.

Kép
Sztárok

Brad Pitt gyerekeivel és szüleivel pózolt a vörös szőnyegen

Micsoda karácsonyi ajándék a rajongóknak! Brad Pitt gyerekeivel és szüleivel jelent meg új filmjük, az Unbroken californiai premierjén.

Kép
Sztárok

Angelina Jolie gyermekeivel érkezett Tokióba

Ritkán láthatjuk Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekeit együtt nyilvánosan, pláne úgy, hogy mindkét színész is velük legyen.

Kép
Sztárok

Álompár, stílussal: Angelina & Brad a vörös szőnyegen

Angelina Jolie és Brad Pitt a Demóna hollywoodi premierjén vett részt tegnap, szokás szerint talpig feketében.

Kép
Sztárok

Angelina Jolie fia gyűrűt tervezett

Az öt éves kis srácból szerintünk nagyon tehetséges tervező lesz: már napvilágot is látott a legelső munkája, amit az anyukájának készített. Vigyázat, még több giccsesen édes részlet következik!

Kép
Sztárok

Brad Pitt és Angelina újra közös filmet készít

Angelina Jolie és Brad Pitt 2005-ben, a Mr. és Mrs. Smith forgatásán szeretett egymásba. Most úgy hírlik, újra együtt állnak a kamera elé. egyelőre annyit tudunk, hogy a forgatás Európában lesz, a forgatókönyvet pedig Angelina Jolie írta.

Kép
Sztárok

Angelina új filmjében kapott szerepet kislánya, Vivienne Jolie-Pitt

Nem kellett sokáig várni arra, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt hat gyermeke közül valaki szülei nyomdokaiba lépjen. A Disney új, kasszasikernek ígérkező filmjében, a Demónában (az angol címe Maleficent) ugyanis a sztárpár kisebbik lánya, Vivienne Jolie-Pitt is szerepet kapott.

Kép
Sztárok

Elcsíptük: Angelina Jolie street style

Angelina Jolie-t úgy lehet a legkönnyebben kiszúrni az utcán, ha egy talpig feketébe öltözött nőt keresünk sok imádnivaló gyerekkel.