Keressük 2023 legstílusosabb és legtudatosabb kutya-gazdi párosait!
Jelentkezz

Pandora

Kép
Promóciók

Igen a varázslatra

Büszkén mutatjuk be a Pandora Disney ékszerkollekciót. a vibráló, kézzel megmunkált újdonságokat Mickey és Minnie egér figurája és más ikonikus disney karakterek ihlették, varázslatot csempésznek mindennapjainkba és arra inspirálnak, hogy megéljük álmainkat.

Kép
Promóciók

Nézd milyen csodás a Pandora 2017-es Valenti napi kollekciója?

Reméljük mindenkit meglepnek vele!

Kép
Promóciók

Csodáld meg velünk a Pandora karácsonyi reklámját!

Az idei kollekció szó szerint mesés lett

Kép
Promóciók

Fedezze fel az ajándékozás örömét a PANDORA karácsonyi kollekciójával!

Kép
Promóciók

PANDORA ESSENCE COLLECTION ékszerek Alicia Keys és Foxes új videoklipjében

Hamarosan a magyar mozikban is megtekinthető lesz A csodálatos Pókember 2 című film Marc Webb rendezésében, melynek betétdalát Alicia Keys adja elő.

Kép
Shopping

Valentin-nap: Mi az ideális ajándék?

A nők koktélruhával, a férfiak eljegyzési gyűrűvel készülnek Valentin-napra. De mi lenne az ideális Valentin-napi ajándék? Minek örülne valójában a párunk és mennyire reálisak a saját elvárásaink? Megpróbáljuk-e egyáltalán eltalálni társunk ízlését vagy inkább önmagunkat szeretnénk valamiképpen megajándékozni? Íme egy új kutatás eredményei arról, hogy mit gondolunk mi, magyarok az ünnepről.

Kép
Promóciók

A szerelem ezer arca a Pandora Valentin-napi kollekciójában

Milyen is a szerelem? Túláradó, romantikus, titkos, meghitt, lángoló? Ezt a kérdést járta körbe a Pandora lelkes tervezőcsapata, mielőtt megalkották a márka 2014-es Valentin-napi kollekcióját. A személyre szabható ékszereiről ismert dán ékszergyártó ismét igazi gyöngyszemekkel jelentkezik, lehetővé téve, hogy mindenki kifejezhesse vele valódi érzéseit.

Kép
Promóciók

Megérkezett a PANDORA téli kollekciója

A játékos és nőies, az ünnepek hangulatát megragadó új téli kollekció darabjai mellett kedvezményes árú karácsonyi szettekkel is kedveskedik a világ egyik legnagyobb ékszermárkája, a PANDORA.

Kép
Stílus

Az InStyle szerkesztőségébe látogatott a Pandora új kollekciója

A tündérmesékből ismert elvarázsolt erdő misztikus lényei inspirálta a Pandora új, 2013-as őszi-téli kollekcióját.

Kép
Promóciók

Essence Collection: innovatív kollekció a Pandorától

30 évvel az első személyre szabható karkötő után megérkezett a PANDORA legújabb, teljesen új koncepción alapuló kollekciója, az Essence.