North West

Kép
Sztárok

Engednéd, hogy így öltözzön a gyereked?

Kim Kardashian lányának születésnapja volt, ami azt jelenti, hogy a szokásosnál is extrémebb cuccot vett magára.

Kép
Stílus

Kendall nyomdokaiba lép? Kim Kardashian lánya 5 évesen megkapta élete első kifutós munkáját

Bár még csak 5 éves, North West már túl van élete első kifutós munkáján. Mit is mondhatnánk? Pont úgy vonult, mint a profik!

Kép
Sztárok

Hogy mi? Kim Kardashian béranyával hordatná ki harmadik gyerekét?

Kim Kardashian ismét sokkolta kijelentésével a világot.

Kép
Életmód

Ezek voltak a legnépszerűbb babanevek 2015-ben

Hiába eszelnek ki a szülők újabbnál újabb, inkább viccesnek mondható keresztneveket - a legnépszerűbb babanevek listájának dobogós helyei évek óta le vannak stoppolva. Van, amit nem lehet letaszítani a trónról? Nézzük, hogy alakult a lista 2015-ben!

Kép
Sztárok

North West tündéri fotóival nem lehet betelni

Kim Kardashian és Kanye West kislánya, North West az egyik legédesebb hollywoodi sztárbaba, akinek sokszínű személyisége igazán elbűvölő.

Kép
Sztárok

Gyönyörű képek: 6 sztárgyerek, akik híres anyukájuk hasonmásai

Bizony nem kell attól tartanunk, hogy ha Hollywood legszebbjei megöregszenek, nem lesz kit csodálni, ugyanis a szerencsés sztárcsemeték örökölték a híres és gyönyörű sztáranyukák szépségét, így mi még hosszú időn át élvezhetjük kedvenceink szép vonásait. Szerintünk ők a legszebb sztárgyerek-sztármami párosok!

Kép
Sztárok

A legsármosabb sztárapukák így ünnepelték az apák napját- Fotók

Hollywoodi nagyágyúk, hercegek és sportolók, akik mindig olyan határozottnak és keménynek tűnnek apák napja alkalmából megmutatták érzelmesebb énjüket. A legédesebb apa-gyerek fotókat gyűjtöttük össze, amik bizonyítják, egy férfi kisbabával a kezében a legvonzóbb. :)

Kép
Sztárok

Hivatalos! Kim elárulta születendő gyermekének a nemét

Kim Kardashian a közösségi média királynőjeként nem meglepő módon az Instagramon jelentette be, hogy mi lesz Kanye Westtel közös második gyermekük neme. Nos, szerinted kisfiú vagy kislány fog érkezni a családba?

Kép
Sztárok

Tündéri képek: Így nyaral Beyoncé kislánya Olaszországban

Blue Ivy az egyik legszerencsésebb gyerek a világon, semmi kétség! Nem csak azért mert olyan szülőkkel büszkélkedhet, mint Beyoncé és Jay-Z, hanem mert a legtöbb sztárszülővel ellentétben a Carter házaspár igenis rengeteg időt szentel a három éves apróságnak.

Kép
Sztárok

Kim Kardashian újra babát vár

Bővül a Kardashian-család! Kim Kardashian két éve hozta világra kislányát, North-ot, most pedig újból anyai örömök elé néz. A világhírű szépség és rapper férje, Kanye West hosszú és keserves próbálkozás után végre tovább népesítheti a családot.

Kép
Sztárok

A nap cukisága: North West Balmain dzsekiben balettozik

Néhány hét múlva 2 éves lesz a világ egyik legjobban irigyelt és legtöbbet fotózott sztárcsemetéje, North West Kardashian.

Kép
Sztárok

Menő platinaszőke frizurára váltott Kim Kardashian

Kim Kardashian igazi megosztó személyiség: sokan szeretik, de talán egy kicsivel többen vannak, akik nem. Egy valami azonban biztos: mindenkit érdekel, mi történik vele. Most éppen az, hogy új frizurával lépett a paparazzik elé a Balmain párizsi show-ján.

Kép
Sztárok

Menő divatkampányban Kim és Kanye

Bréking: Amerika aktuális celeb álompárja, Kim Kardashian és Kanye West megcsípte a Balmain legújabb kampányát.