No make up

Kép
Szépség

Johanna ruha és smink nélkül - Éder Krisztián újabb gyönyörű fotósorozata

A szépséges magyar topmodell, Szikszai Johanna ruha és smink nélkül állt modellt egyik kedvenc divatfotósunk, Éder Krisztián kamerája előtt. Káprázatosan gyönyörű anyag született.

Kép
Sztárok

Sztárok smink nélkül

El tudnád képzelni, hogy reggel ne kenj fel semmi sminket az arcodra? Hogy ne tüntesd el az apró hibákat, ne rejtsd el a szemed alatti táskákat? Ugye a gondolat is rémisztő? Márpedig a következő sztárok büszkén és boldogan jelennek meg a kamerák előtt smink nélkül is, ami igazán inspiráló!

Kép
Sztárok

Újabb smink nélküli képek kerültek elő Palvin Barbiról

Pár hónapja különleges fotókat mutattunk nektek Palvin Barbiról. A csodaszép magyar topmodell smink nélkül pózolt Éder Krisztián kamerája előtt. Most újabb négy, eddig sosem látott képet publikált Krisztián a fotózásról.

Kép
Sztárok

D. Tóth Kriszta smink nélkül az Éva magazin címlapján

Testvérlapunk, az Éva magazin áprilisi lapszáma meghökkentő címlappal jelent meg március 17-én: a borítón D. Tóth Kriszta szerepel, aki az online térből kilépve az Éva címlapján is smink, retus, filter nélküli arcát mutatja.

Kép
Sztárok

Axente Vanessa smink nélkül is álomszép

Minden idők legsikeresebb magyar modellje, Axente Vanessa legújabb képei bizonyítják, hogy a 19 éves szupermodell smink nélkül is gyönyörű.

Kép
Sztárok

Exkluzív: Palvin Barbi smink nélkül Éder Krisztián fotóin

Kép
Sztárok

No make up: Éder Krisztián Trokán Nórát fotózta

Éder Krisztián gyönyörű fotósorozata szeptemberi címlaplányunkkal, Trokán Nórával.