Napsugar von Bittera

Kép
Stílus

Büszkeség: Először Magyarországon a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe

Fantasztikus hír: idén ősszel a Design Terminál és a Mercedes-Benz Hungária Kft. összefogásából megszületik a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe. Közel 50 tervező mutatja be a legújabb kollekcióját október 10. és 11. között a Várkert Bazárban.

Kép
Stílus

Büszkeség: Magyar napszemüvegért rajong Russell Brand

Russell Brand magyar napszemüveget választott. Az angol komikus, színész, tévés és rádiós személyiség, akit a magyar sajtó leginkább Katy Perry exférjeként szokott emlegetni, Londonban látta meg Napsvgar kreációit és azonnal vásárolt magának egy napszemüveget a márka Shades kollekciójából.

Kép
Stílus

Megjelent a márciusi InStyle, a címlapon Jennifer Aniston!

Elhoztuk nektek a tavaszt: megjelent a márciusi InStyle! A címlapon Jennifer Aniston, aki új szerelmi fészkében fogadott minket - exkluzív interjút és sosem látott képeket is készítettünk vele. Ha kíváncsiak vagytok arra, mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jártok!

Kép
Stílus

Éljen! Cheryl Cole magyar tervezőt választott

Fantasztikus hét ez mind Cheryl Cole, mind magyar tervezőnk, NAPSVGAR számára. A brit énekesnő rekordokat döntöget a slágerlistákon, és nagy örömünkre magyar tervezőnktől választott ruhát új lemezének hivatalos imidzsfotózásához.

Kép
Stílus

Ők a Gombold újra! Közép-Európa nyertesei

Szombat este kihirdették a Gombold újra! Közép-Európa öltözék- és kiegészítő-tervezői pályázat eredményeit: a régió legjobb tervezője öltözék kategóriában Domi Grzybek lengyel designer, kiegészítő kategóriában pedig Balázs Viola és Szécsi Tamás lett. A Design Terminál díját a legjobb magyar tervező, Hársfalvi Réka, Schütz Nikolett és Szenteczki Boldizsár nyerte el a November formációban.

Kép
Sztárok

Mihalik Enikő a Gombold újra! kifutóján

A Gombold újra! Közép-Európa döntőjének divatbemutatóját a világ egyik legkeresettebb topmodellje, Mihalik Enikő nyitja meg szombat este, aki 5 év után lép először magyar kifutóra.

Kép
Életmód

Design, divat, technológia - Az InStyle kerekasztal-beszélgetése

Izgalmas kerekasztal-beszélgetés az InStyle, a Design Terminál és a Design Hét szervezésében. Gyertek!

Kép
Sztárok

Farkas Franciska káprázatos ruhában a Viktória premierjén

Tavasszal mutattuk be nektek az InStyle-ban Farkas Franciskát, a gyönyörű és tehetséges ifjú színésznőt, aki első filmjével máris nemzetközi fesztiválok vörös szőnyegén tündököl. A 'Viktória: A zürichi expressz' című svájci filmdrámát tegnap mutatták be az Uránia moziban.

Kép
Stílus

CEFD: Közép-Európa legnagyobb divateseménye Budapesten

A Design Terminál minden eddiginél szélesebb körű összefogás mellett rendezi meg a régió legrangosabb divateseményét, a Central European Fashion Days-t (CEFD) október 3-5. között, a Városligeti Műjégpályán. Az esemény fő médiapartnere az InStyle.

Kép
Stílus

Éljen! Magyar tervező ruhájában pózol az ismert topmodell

Újabb magyar divattervezőre figyelt fel a nemzetközi divatvilág: Napsugar von Bittera már korábban is sikert sikerre halmozott, emlékezzünk csak legutóbbi, London Fashion Week-es Vogue-megjelenésére vagy tavalyi debütálására az il Bacio di Stile luxusáruházban.

Kép
InStyle TV

Stílusos sztárok a vörös szőnyegen, avagy így szülinapozunk mi - VIDEÓ

Stílusosan, bár korántsem megszokott módon vonultak végig a vörös szőnyegen hazai hírességeink a Bringával a vörös szőnyegen biciklis divatbemutatón. Kovács Ági, Bogi, Odett és Walkó Csaba is kerékpárt ragadott „kiegészítőként”, hogy a városi biciklizést népszerűsítse az InStyle eseményén (fotók ITT).

Kép
Stílus

Képgaléria: Stílusos sztárok az InStyle ötödik születésnapján

A hírességek formabontó kerekezésével nem ért véget a péntek esténk, hiszen az InStyle egy exkluzív partin ünnepelte ötödik születésnapját. Hajnalig velünk ünnepelt többek között Dobó Kata, Trokán Nóra, Ónodi Eszter, Nagy Adri, Hien, Fehér Balázs, Gergely István és rengeteg magyar tervező és divatszakember.

Kép
Stílus

Magyar tervező tarolt a London Fashion Weeken

Napsugar von Bittera – az egyetlen magyar tervező, akinek kreációi kaphatók az il Bacio di Stile luxusáruházban – nemrég a londoni és a párizsi divathéten mutatta be 2014-15-ös őszi/téli kollekcióját.

Kép
Stílus

Magyar tervezők a London Fashion Weeken

Hatalmas öröm, hogy egyre több magyar tervező tűnik fel a nemzetközi divatheteken is. Az ÁERON és a Nanushka például New Yorkban prezentálja új kollekcióját, sokan pedig Londonban és Párizsban mutatkoznak be.

Kép
Stílus

Az alábbiakban főszerkesztőnk, Szűcs Péter gondolatait olvashatjátok ünneppel, ünnepléssel, ajándékozással kapcsolatban. Ezzel és a Napsugar von Bittera divatház által az InStyle szerkesztőségéről készített exkluzív grafikával kívánunk nektek csodaszép karácsonyt és nagyon boldog új évet.

Kép
InStyle TV

Videó: Így készült az il Bacio di Stile

A negyvenhárom világmárkának otthont adó, régiós szinten is egyedülálló Andrássy úti multibrand áruház, az il Bacio di Stile építése még 2011-ben vette kezdetét és mintegy három évig tartott. A projektről készült werkfilm mindezt három percben mutatja be.

Kép
Sztárok

Pazár Krisztina és Bajári Levente az InStyle Style Awardon

Pazár Krisztina és Bajári Levente állandó vendégei az InStyle eseményeinek - a tavasszal megrendezett "Bringával a vörös szőnyegen" bemutatón is végiggurultak a vörös szőnyegen. Az Operaház magántáncosai a tegnapi InStyle Style Awardon is tiszteletüket tették.

Kép
Stílus

Luxusáruház az Andrássy úton: Megnyílt az il Bacio di Stile

Zártkörű megnyitóval, extravagáns kirakattal és provokatív kortárs gyűjteménnyel debütál a világmárkáknak otthont adó Andrássy úti multibrand áruház, az il Bacio di Stile, amelynek kampányát a világhírű fotóspáros, Mert Alas és Marcus Piggott készítette, arca pedig Karmen Pedaru topmodell (részletek ide kattintva).

Kép
Stílus

Napsugar von Bittera-interjú: "Armani szomszédja lettem"

Három évvel ezelőtt helyet kapott a Dolce&Gabbana márka alapítóinak milánói üzletében, a Spiga2-ben, azóta pedig Németországtól Hongkongig a világ legnagyobb luxusáruházai biztosítanak helyet a kollekcióinak. Mostantól egyetlen magyar tervezőként az il Bacio di Stile luxusáruházban is megtalálhatók a kreációi, közvetlenül az Emporio Armani és a Red Valentino szomszédságában. Napsugar von Bitterával beszélgettünk ihletről, álmokról, érző robotokról.