Napsugar

Kép
Stílus

Büszkeség: Magyar napszemüvegért rajong Russell Brand

Russell Brand magyar napszemüveget választott. Az angol komikus, színész, tévés és rádiós személyiség, akit a magyar sajtó leginkább Katy Perry exférjeként szokott emlegetni, Londonban látta meg Napsvgar kreációit és azonnal vásárolt magának egy napszemüveget a márka Shades kollekciójából.

Kép
Stílus

Megjelent a márciusi InStyle, a címlapon Jennifer Aniston!

Elhoztuk nektek a tavaszt: megjelent a márciusi InStyle! A címlapon Jennifer Aniston, aki új szerelmi fészkében fogadott minket - exkluzív interjút és sosem látott képeket is készítettünk vele. Ha kíváncsiak vagytok arra, mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jártok!

Kép
Életmód

Design, divat, technológia - Az InStyle kerekasztal-beszélgetése

Izgalmas kerekasztal-beszélgetés az InStyle, a Design Terminál és a Design Hét szervezésében. Gyertek!

Kép
Sztárok

Farkas Franciska káprázatos ruhában a Viktória premierjén

Tavasszal mutattuk be nektek az InStyle-ban Farkas Franciskát, a gyönyörű és tehetséges ifjú színésznőt, aki első filmjével máris nemzetközi fesztiválok vörös szőnyegén tündököl. A 'Viktória: A zürichi expressz' című svájci filmdrámát tegnap mutatták be az Uránia moziban.

Kép
Stílus

Éljen! Magyar tervező ruhájában pózol az ismert topmodell

Újabb magyar divattervezőre figyelt fel a nemzetközi divatvilág: Napsugar von Bittera már korábban is sikert sikerre halmozott, emlékezzünk csak legutóbbi, London Fashion Week-es Vogue-megjelenésére vagy tavalyi debütálására az il Bacio di Stile luxusáruházban.

Kép
InStyle TV

Stílusos sztárok a vörös szőnyegen, avagy így szülinapozunk mi - VIDEÓ

Stílusosan, bár korántsem megszokott módon vonultak végig a vörös szőnyegen hazai hírességeink a Bringával a vörös szőnyegen biciklis divatbemutatón. Kovács Ági, Bogi, Odett és Walkó Csaba is kerékpárt ragadott „kiegészítőként”, hogy a városi biciklizést népszerűsítse az InStyle eseményén (fotók ITT).

Kép
Stílus

Képgaléria: Stílusos sztárok az InStyle ötödik születésnapján

A hírességek formabontó kerekezésével nem ért véget a péntek esténk, hiszen az InStyle egy exkluzív partin ünnepelte ötödik születésnapját. Hajnalig velünk ünnepelt többek között Dobó Kata, Trokán Nóra, Ónodi Eszter, Nagy Adri, Hien, Fehér Balázs, Gergely István és rengeteg magyar tervező és divatszakember.

Kép
Stílus

Magyar tervező tarolt a London Fashion Weeken

Napsugar von Bittera – az egyetlen magyar tervező, akinek kreációi kaphatók az il Bacio di Stile luxusáruházban – nemrég a londoni és a párizsi divathéten mutatta be 2014-15-ös őszi/téli kollekcióját.

Kép
Stílus

Magyar tervezők a London Fashion Weeken

Hatalmas öröm, hogy egyre több magyar tervező tűnik fel a nemzetközi divatheteken is. Az ÁERON és a Nanushka például New Yorkban prezentálja új kollekcióját, sokan pedig Londonban és Párizsban mutatkoznak be.

Kép
Stílus

Napsugar von Bittera-interjú: "Armani szomszédja lettem"

Három évvel ezelőtt helyet kapott a Dolce&Gabbana márka alapítóinak milánói üzletében, a Spiga2-ben, azóta pedig Németországtól Hongkongig a világ legnagyobb luxusáruházai biztosítanak helyet a kollekcióinak. Mostantól egyetlen magyar tervezőként az il Bacio di Stile luxusáruházban is megtalálhatók a kreációi, közvetlenül az Emporio Armani és a Red Valentino szomszédságában. Napsugar von Bitterával beszélgettünk ihletről, álmokról, érző robotokról.