Marion Cotillard

Kép
Sztárok

Marion Cotillard ruhája sokakat kiakasztott a cannes-i filmfesztiválon - szerinted jogosan?

Megosztó szett, de mi díjazzuk a merészségét!

Kép
Sztárok

Marion Cotillard, ahogyan eddig még nem láttad

Marion Cotillard azon kivételes alkatú színésznők közé tartozik, akiken egyszerűen nem fog az idő, és még azt is megengedheti magának, hogy 46 évesen extravagáns színű és fazonú frizurára váltson, ha egy szerep megkívánja.

Kép
Stílus

Pár éve kitiltották volna! Marion Cotillard megszegett egy fontos vörös szőnyeges szabályt a cannes-i filmfesztiválon

Marion Cotillard tett róla, hogy emlékezetes legyen a belépője a 2018-as cannes-i filmfesztiválon. Ám aki mer, az nyer. Vagy nagyot bukik? Döntsd el te!

Kép
Szépség

Fogadjunk, hogy sosem láttad még Marion Cotillard-t szőke hajjal! Pedig neki ez is mesésen áll

A milánói divathéten mutatta meg vadiúj frizuráját a filmsztár.

Kép
Szépség

Így fesd kékre a szemeid, anélkül, hogy a 80-as éveket idéznéd

Ez a szezon egyik legmenőbb sminkje!

Kép
Stílus

Marion Cotillard várandósan is szupervagány

A francia színésznő szexibb, mint valaha!

Kép
Sztárok

Izzik a levegő! Itt az első trailer Brad Pitt és Marion Cotillard közös filmjéhez

A film, aminek minden pillanatát árgus szemekkel figyeli a sajtó.

Kép
Sztárok

Luxusbaby: Marion Cotillard talpig Diorban mutatta meg a nagyvilágnak kisbabáját

A színésznőnek csodásan áll az anyaság.

Kép
Sztárok

InStyle toplista: Ők voltak Cannes legjobban öltözött sztárjai - szerinted is?

A legjobb filmek mellett minden évben állandó beszédtémát szolgálatatnak Cannes legjobban öltözött sztárjai, akik még ha nem is alkotói a versenyprogramban szereplő filmeknek, a vörös szőnyegen vonulva egyetlen jó ruhaválasztással reflektorfénybe kerülhetnek.

Kép
Stílus

Kinek áll jobban? Sztárok vs. szupermodellek

A hírességek állandó vendégei a legnagyobb divatbemutatóknak, és ha egyszer megtetszik nekik valami, akkor azonnal lecsapnak a kiszemelt darabra. Minden adottságuk megvan ahhoz, hogy felvegyék a versenyt a szupermodellekkel, döntsétek el, kinek áll jobban!

Kép
Stílus

Minden idők legmeghatározóbb francia stílusikonjai

A francia nők stílusérzéke legendás. Mi is írtunk már szépségptitkaikról és öltözködési praktikáikról, de valójában nincs itt semmi titok, az igazi varázs a személyiségükben rejlik. Azzal pedig nehéz versenyre kelni - íme a 10 legnagyobb francia stílusikon, akikre irigykedve tekintünk!

Kép
Sztárok

Örömhír: Michael Fassbenderrel forgat a fiatal magyar színésznő

A félig magyar, félig osztrák származású fiatal színésznő, Coco König január 2-án szombaton a 2016-os Palm Springs-i Nemzetközi Filmfesztiválra látogatott első nagyjátékfilmje, a JutalomJáték (The Carer) díszbemutatója alkalmából.

Kép
Sztárok

Marion Cotillard: „Mikor hazamentem a forgatásról, nem voltam ugyanaz az ember" - EXKLUZÍV INTERJÚ

Marion Cotillard elképesztő színészi játékot tett le az asztalra legújabb filmjében, a Macbethben. Justin Kurzel drámai adaptációja teljesen új szemszögből világítja meg Shakespeare tragédiáját, és ez az egész stábtól különleges felkészülést igényelt. A mélységekről és magasságokról a színésznő csak nekünk beszélt - exkluzív interjú!

Kép
Szépség

Ezért kellene vállig érő frizurát vágatnod

Ahogy közeledik a forróság, a hosszú hajzuhatag egyre melegebbnek tűnik, így elgondolkodtató, miért nem vágatunk magunknak egy menő vállig érő frizurát? Ha félsz a változtatástól, nézd meg galériánk sztárhölgyeit, akik egytől-egyig mesésen néznek ki saját stílusukra szabott rövid frizurájukkal!

Kép
Sztárok

Marion Cotillard tervező lesz

Marion Cotillard tovább lép a divatikon státuszból és ékszereket fog tervezni a patinás Chopard márkának.

Kép
Sztárok

Kate Winslet 10 legszebb vörös szőnyeges ruhája

Kate Winslet az élő példa arra, hogy néhány kiló plusszal is lehet stílusikon az ember, ha jó ízléssel áldotta meg az ég (ha nem, akkor pedig nem ért felfogadni egy jó személyi stylistot). Most összeválogattuk áprilisi címlapsztárunk 10 legjobb vörös szőnyeges szettjét - ki gondolta volna, hogy már csaknem 20 év terméséből szemezgethetünk...

Kép
Sztárok

10+1 érdekesség, amit eddig nem tudtál Kate Winsletről

Az áprilisi InStyle címlapján a gyönyörű színésző, Kate Winslet szerepel. A színésznő élete eddigi legőszintébb vallomását olvashatjátok a magazinban, 12 oldalon, most pedig összegyűjtöttünk 10+1 érdekességet, amit eddig talán nem tudtatok róla.

Kép
Sztárok

Az Oscar legszebbjei - az InStyle szerint

Vasárnap este lezajlott az év legjobban várt vörös szőnyeges eseménye, az Oscar. Mi végigkövettük a díjátadót, és összeállítottunk egy toplistát a legjobban öltözött színésznőkről.

Kép
Sztárok

A legszebb színésznők az Oscar elővacsoráján

Az Oscar közeledtével egyre fokozódik az izgalommal teli várakozás. A hagyományosan a díjátadó előtt két héttel megrendezett vacsorán az összes jelölt részt vesz. Mi a divat szempontjából néztük az eseményt és kiválasztottuk a legcsinosabb színésznőket.

Kép
Sztárok

Marion Cotillard kis feketében is kiragyog

Marion Cotillard a kis feketék mestere. A színésznő mostanában rendre a nők egyik legjobb barátjának számító ruharabban jelenik meg, a márka pedig természetesen mindig Dior.

Kép
Sztárok

Marion Cotillard rafinált kis feketéje

Marion Cotillard stílusa egyszerűen tökéletes. Visszafogott, nőies, elegáns. Most például kis feketét választott legújabb filmje premierjére.

Kép
Sztárok

Marion Cotillard egy földre szállt angyal

Marion Cotillard a CFDA Fashion Awards gálán jelent meg tegnap, talpig hófehérben.

Kép
Sztárok

Marion Cotillard újabb Dior-kampányban bűvöl el

Marion Cotillard 2008 óta a Dior múzsája Natalie Portman (Dior Beauty) és Jennifer Lawrence (Miss Dior) társaságában. A színésznő a Lady Dior állandó arca, amelynek most megérkeztek a legfrissebb kampányképei is, nézzétek csak!

Kép
Sztárok

Marion Cotillard stílusos zsűritag volt

Marion Cotillard igazán emlékezetes és stílusos zsűritagja volt a hétvégén véget ért 13. Marrakech International Film Festivalnak.