Mario Testino

Kép
Életmód

TOP 10 ikonikus divatfotó és izgalmas történeteik

Tisztelgés vagy lopás?

Kép
Sztárok

Kiderült: Ennyi pénzt keresett eddig Axente Vanessa a modellkedéssel

Két magyar szépség, Axente Vanessa és Mihalik Enikő szerepel a magyar Forbes legújabb címlapján. A 20 éves Vanessa ráadásul azt is elárulta, hogy konkrétan mennyi pénzt keresett eddig a modellkedéssel. Meg fogtok döbbenni.

Kép
Sztárok

Így fest a divatvilág nagyasszonya, Anna Wintour egy szál törölközőben

Sosem hittük volna, hogy a sokak által hidegnek és merevnek tartott Vogue főszerkesztőt egyszer egy szál törölközőben fogjuk viszont látni.

Kép
Szépség

Kate Moss és Cara Delevingne egy kampányban - Nyerd meg a Burberry legújabb parfümjét!

Nagy nap ez a mai. Kicsit álmos, kicsit esős, dacos, kimért, cool, olyan brit. Budapesten is, és mindenhol a világon. Ilyen az, amikor új illatának bevezetéséhez a Burberry londoni időjárást rendel aláfestésnek. Ugyanis világszerte ma mutatja be a Burberry My Burberry illatkreációját. Magyarországon először nálunk, az InStyle.hu-n.

Kép
Stílus

Álomszép Burberry-csodák a kifutóról

Hétfőn délután az első sorból nézhettétek a Burberry Prorsum bemutatóját az InStyle.hu élő közvetítésének segítségével. Most megmutatjuk nektek a lenyűgöző show-n bemutatott kollekciót.

Kép
Sztárok

Sztárbarátokkal ünnepelte 40. születésnapját Kate Moss

Bár az előzetes hírek arról szóltak, hogy egy távoli szigeten mulat majd, Kate Moss mégis egy londoni étteremben tartott vacsorával, családja és barátai körében ünnepelte meg 40. születésnapját január 16-án.