Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Man Of Style

Kép
Sztárok

Puskás Peti az állatok védőszentje - VIDEÓ

Puskás Petit eddig is imádtuk, de legutóbbi kijelentésével még inkább belopta magát a szívünkbe: a bevállalós énekes elárulta, mi az, ami még nála is kiveri a biztosítékot - mi pedig csak egyetérteni tudunk vele!

Kép
Stílus

Egy pasi, aki talán még nálunk is jobban szereti a cipőket: Dóra Bélat interjú!

Ilyen egy igazi 21. századi stílusos férfi!

Kép
InStyle TV

Vitáris Iván: "Ez a zene megtalált minket" - VIDEÓ

Hosszú hajú, magas srác. Minden mozdulatával a 70-es évek rocjsztárjainak stílusát idézi. Nem utánoz senkit, beleszületett a rock & rollba. Ő az Ivan & The Parazol frontembere, énekes-dalszerzője.

Kép
InStyle TV

Werkvideó: Öt stílusos férfi az InStyle-ban

A július-augusztusi InStyle-ban öt stílusos férfi - Apáti Bence, Árpa Attila, Fehér Balázs, Makranczi Zalán, Simon Kornél - mutatkozik be (újból), mert (még mindig) odavagyunk értük.

Kép
Sztárok

5 dolog, amit nem tudtál Kásás Tamásról

Kásás Tamás a júliusban megrendezendő budapesti vízilabda-Európa-bajnokság férfi nagykövete. Nemrég nyitotta meg éttermét, a Tommy di Napolit, ahová a dél-olasz ízeket hozza el, egyenesen Nápolyból, a Vezúv lábától. A júniusi InStyle-ban alaposan kifaggattuk őt ezekről is.

Kép
InStyle TV

Kásás Tamás a júniusi InStyle-ban - werkvideó

Kásás Tamás a júliusban megrendezendő budapesti vízilabda-Európa-bajnokság férfi nagykövete. A napokban nyitotta meg éttermét, a Tommy di Napolit, ahová a dél-olasz ízeket hozza el, egyenesen Nápolyból, a Vezúv lábától. A júniusi InStyle-ban alaposan kifaggattuk őt ezekről is.