Keressük 2023 legstílusosabb és legtudatosabb kutya-gazdi párosait!
Jelentkezz

Magyar sportoló

Kép
Sztárok

Székesfehérvárról az angol álomcsapathoz! 8 dolog, amit Szoboszlai Dominikról tudni érdemes

A tegnapi nap folyamán hivatalossá vált, hogy Szoboszlai Dominik a Liverpool játékosa lesz. A középpályás tehetség neve már eddig sem csak a focirajongók köreiben volt ismert, ettől a pillanattól fogva viszont egészen biztos, hogy a 22 éves magyar labdarúgót senkinek sem kell bemutatni!

Kép
Sztárok

„Nem másnak kell megfelelni, hanem a saját lelkiismeretünknek” - interjú Kásás Tamással

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázóval, Kásás Tamással az újrakezdésről, a társadalom elvárásaival szembeni küzdelemről és az önazonosság fontosságáról kérdeztük A nemzet aranyai című dokumentumfilm bemutatója után.

Kép
Sztárok

"Szerintem egy nő legyen természetes, ne akarjon mást mutatni."Interjú a kétszeres olimpikon Szilágyi Áronnal

A 2015-ös júniusi InStyle-ban kérdeztük őt A férfi stílusa rovatban. Akkor még csak 25 éves volt, de már akkor a fél világ büszke volt rá (hát még most, a második aranya után - a szerk.). Olimpiai és világbajnok kardvívónk a sportolás mellett két egyetemre jár egyszerre. S ha ez még mind nem elég, egy tehetséggondozó alapítványnál végez jótékony tevékenységet és előadás-sorozattal járja az ország iskoláit.

Kép
Sztárok

Nem lehet őket nem szeretni: Így táncol és énekel Hosszú Katinka és Shane Tusup

Lehet, hogy a medencénél kívülről sokan a kemény sportoló-hajcsár edző párost látják, de a magyar úszónő és férje a kulisszák mögött egy vidám, csupaszív páros!