Magna Cum Laude

Kép
Promóciók

Mező Misi beleszeretett az új dalába

Nem párbaj, hanem kihívás a javából. December 21-én a Papp László Arénában az elektronikus és a szimfonikus zene találkozik egymással. Vasovski Norbert DJ megálmodta a show-t, amihez fogható még nem volt Magyarországon.

Kép
InStyle TV

Mező Misi: „Hiszek a zene gyógyító erejében”

Mező Misi egy ötezer fős községben nőtt fel, ahol nem dúskáltak a javakban. Szerencsésnek érzi magát, mert a kemény munka később meghozta a szerencsét is számára. A Magna Cum Laude zenekar énekese azonban nem áll meg ennyinél: szeretne kezet nyújtani azoknak, akik nem olyan szerencsések, mint ő. Decemberben például egy nagyszabású akusztikus koncerttel.

Kép
Sztárok

Szavazz a legstílusosabb férfiakra!

Második alkalommal keresi az erősebbik nem legmeghatározóbb alakjait testvérlapunk, a Playboy. A Playboy Man of the Yearen ezúttal a stílusos férfiak, frontemberek, médiaszemélyiségek, színészek és ikonok mellett a leginspirálóbb hölgyeket is díjazzák majd a gálán.

Kép
Életmód

Movember: Növessz bajuszt, hogy megments egy manust!

Movember - egy okosan cool társadalmi kampány a férfiak egészségéért. Idén már ötödik alkalommal csatlakoznak önkéntesek a nemzetközi Movember-mozgalomhoz. A bajuszhuszárok 2013-ban is a prosztatarák ellen harcolnak ékes arcszőrzetükkel.