Mac

Kép
Szépség

7 rúzsárnyalat, ami kihagyhatatlan lesz 2023 őszén

Éppen keresed a tökéletes rúzsárnyalatot idén őszre? Cikkünkben könnyen lehet, hogy meg is találod a tökéletes darabot!

Kép
Szépség

Az Aladdinos MAC kollekciótól a lélegzeted is eláll!

A beauty brand híres a szupermenő kollaborációiról és limitált kiadásairól. Az Aladdinos pedig egyike lesz az eddigi legszebbeknek.

Kép
Stílus

Micsoda kollaboráció: ilyenek lettek a MAC és a Puma közös cipői!

Lassan mindenki beszáll egy együttműködésbe.

Kép
Szépség

Megint itt egy fura sminkcucc: barátkozz meg a pizzaszeletelő tussal!

Nagyon bizarr, de hatékonynak tűnik.

Kép
InStyle TV

MAC x Halloween: Nem láttál még ilyen gyönyörű arcfestéseket

Halloween napján minden a jelmezekről és az arcfestésről szól. A MAC csapata káprázatos sminkeket készített erre az alakalomra, ennél jobb inspirációról nem is álmodhatunk!

Kép
Shopping

4 szépségmárka, 4 jó ügy - Termékek, amik megvásárlásával te is segíthetsz

A következő 4 szépségmárka, nem csupán mesés kozmetikumokkal tölti meg a fürdőszobánkat, nagy figyelmet fordítanak a jótékonykodásra. Nézd meg, hogyan segíthetsz te is másoknak, miközben beszerzel magadnak néhány új, szépítő terméket!

Kép
Szépség

Már kapható Giambattista Valli MAC-nek készült sminkkollekciója

A férfi, aki előtt Hollywood meghajol. A tervező, aki úgy beszél a nők nyelvén, mint senki más. Giambattista Vallival Milánóban beszélgetett a MAC-nek készült sminkkollekciójáról szépségszerkesztőnk, Schuster Lili.

Kép
Szépség

Mihalik Enikő menő szépségmárka arca lett

Nem kérdés, hogy Mihalik Enikő karrierjének második virágkorát éli. A magyar topmodell Victoria's Secret-szereplése óta ontja magából a menő kampány- és magazinmegjelenéseket. Chloé kampánya és legfrissebb Numero magazinos megjelenése után most itt az újabb nagy dobás: a MAC kozmetikai kampánya.

Kép
Szépség

Hamupipőke kollekcióval bűvöl el a MAC

Hamvas bőr, rózsás ajkak, púderkék estélyiruha... Ugye neked is Hamupipőke jut eszedbe? A MAC nemcsak elképzelte, de meg is alkotta a legbájosabb Disney-hercegnő sminkjét, ami így akár a tiéd is lehet.

Kép
Szépség

Brazil dizájner tervezte a MAC új sminkkollekcióját

Tizenegy éve tervez, pedig még csak 23 éves. Nyolc bemutatója volt Párizsban, három pre-kollekciója New Yorkban. Pedro Lourenco brazil divattervezővel Párizsban találkozott szépségszerkesztőnk, Schuster Lili, ahol új kollekciójáról és a MAC márkával való együttműködéséről is beszélgettek.

Kép
Szépség

A legjobb hidratálókrémek a változó időjárásra

Ahogy az időjárás is változik, úgy bőrödnek is változnak az igényei. Ha elbliccelted a hidratálást nyáron, még van idő a gazdagabb krémek használata előtt könnyű hidratálókrémekkel pótolni mindazt, ami nyáron kimaradt.